Ko-kaniner af ukendte veje i Pattaya

Stamsteder og umage par

Uden mad og drikke duer… Og vi ved, at vi er ved at falde til et nyt sted, når vi har fundet yndlings spisesteder. Vi er her vendt tilbage til gnavebens paradis for anden gang, de smager simpelthen himmelsk. Så når vi nu alligevel skulle den vej forbi, så ville da være spild af en kulinarisk oplevelse ikke lige at gnave i dem.
Der kan selvfølgelig være visse ulemper ved at spise grillet “kødben” I en by hvor de har 3 hjemløse hunde pr indbygger (hjemmelavet fakta) Der stod en hund vi ikke helt kunne slippe af med, og selvom han kæmpede for at se sød ud, så havde han bare ikke trukket det lange strå da der blev uddelt charme, og hans betændte pote, og hale gjorde ikke billedet pænere
Mætte og lige ved selv at blive grillet til gnaveben i solen, kørte vi videre.
Victor og Emil havde skrevet stil om morgenen, hvor de skulle skrive deres egen version af slutningen af en film, og lave referat. Det tog lang tid, men det gør skrive projekter generelt. Som jeg tidligere har skrevet, så gennemgår vi teksten indtil det hele står fejlfrit og pænt. Så det er noget der kræver deres tålmodighed, og samtidig også noget de lærer virkelig meget af. 
Klokken var blevet for mange til den helt store tur ud i verden (som er Pattaya) 
I modsætning til sine brødre, så var Rumle ikke blevet forpint med en blyant og et stribet kladdehæfte hele morgenen og formiddagen. Nej, han havde hoppet rundt i poolen, været i badekar og leget med dimsedutter. Så den mætte mave kombineret med hans “travle” formiddag, tilsat frisk luft på en scooter, det blev simpelthen for meget, og han gik kold i farten. 
Så havde jeg ellers sådan et stykke dinglende småfolk hængende, det er godt han er hæftet fast med et bælte om mig.
Om morgenen plejer drengene at få pause fra deres lektier hver time, hvor de enten kan få en dukkert eller lege, men vi havde virkelig været nærrige med pause idag, plus at de havde arbejdet længere end normalt. Så vi holdt inde ved stranden i Pattaya city, så de kunne få en hurtig dukkert. Vi havde heller ikke sådan rigtigt set City stranden endnu, kun oppe fra vejen, så det var da på tide vi lige fik sat flueben ved det, og besøgt den. 
Nu skal man jo ikke være dømmende og fyldt med fordomme, men var jeg vildt dømmende, og mega fyldt med fordomme for Pattaya City beach. 

Det eneste gode ved fordomme, det er når man bliver positivt overrasket. Det blev jeg så…. Ikke… Der er simpelthen hunde over alt, parasoller og liggestole står på stribe i store tætte klynger. Vandet er gult/grønligt grumset, og i vandet var der pongtonner der opdelte vandet. Der var opdeling til dem der bader, og så den hektiske vandsport der næsten var dømt til at gå galt, når de kørte jetski, vandscoortere, paragliding og bananbåde i et stort virvar.
Sælgere gik rundt mellem den tætpakkede masse af mennseker, og liggestole og solgte alt fra fisk til ure. Det var den slags sælgere der lige skulle have et nej tre gange, før de var helt sikre på, at man alligevel ikke var fristet til et skod ur eller en omgang suppe i pose fra hendes kurv.
Vi tænkte, jamen så har vi set det også! Flueben ved det, og så videre…

Ulempen var så at vores drenge straks jublede over pongtonnerne man kunne kravle på i vandet, og inden vi så os om, så legede de en leg, der så ud til at være rigtig sjov, med nogle små thai børn. Vi elsker synet af børn der griner, leger og bruger kropsprog,når de ikke kan samme sprog. 
At de alligevel formår at have en leg, de fælles forstår, og grine sammen uden ord. 
Det nænnede vi ikke at stoppe, så vi slog os ned i en liggestol og betragtede vores glade børn, og alt det der forgik om os. I mens vi ventede tålmodigt på at der kom et naturligt break i legen, så vi kunne smutte videre.
Som de fleste nok ved, så er der i Pattaya en stor 6 industri, det ses bestemt også på de umage par på stranden (Ups dømmende igen) Ja, der er nok nogle af dem der har fundet kærligheden i hinanden, men det kunne også godt ligne, at det ikke var kærligheds historier det hele. 
Der var næsten kun skandivinaviske mænd godt op i alderen, de havde så til deres store held her i Pattaya, faktisk scoret en smuk ung thai kvinde. Det så de ganske glade og tilfredse ud over, men jeg syntes godt nok der var langt mellem smilene hos de unge kvinder. 
Det er første gang i her i pattay, at vi ser den side af byen så tydeligt. Hvis vi havde bevæget os rundt i walking street, eller i aften/nattelivet så havde vi nok set det i samme omfang langt tidligere. 
Børnene bemærkede ikke de umage par, og legede glade videre, men vi sad og bemærkede alt, og måtte da også lige minde os selv om, at store gryder også har øre, når vi talte om vores forargelse. Man ved jo aldrig om der sidder en dansker lige bag en, som har fundet kærligheden?
Drengene fik forhandlet sig til en god pris på en tatovering, der skulle holde i 14 dage. Når farven var lagt på, så måtte de ikke røre det i 20 minutter I mens det skulle tørre. Rumle som ikke fik nogen tatovering, syntes da at det så pænt ud, så det skulle da lige røres (man kan jo ikke se det rigtigt, hvis man ikke stikker fingerene I) Med Rumles pilfinger, i den endu ikke tørre tatovering, så fik Victor så en tatovering med en slange der lignede den havde kjole på, og et sværd der var tværet ud langs armen. Nu har Rumle så tre sorte fingre de næste 14 dage, men så passer de til hans beskidte by-tæer.
Efter deres tatovering havde vi på en helt naturlig måde, fået afsluttet deres gode leg, og kunne forlade denne strand med god samvittighed. 
Den centrale del af Pattaya, er hverken noget for os, eller vores børn. 
Jeg er glad for, at vi bor i et skønt område langt væk denne ucharmerende del.
Det er også det første sted på vores rejse, hvor vi tilbringer så meget tid “hjemme” men vi bor også et skønt sted, med en kæmpe pool, bordtennis, strand og god plads.
Efter en dag på opdagelse i denne store by, er vi egentlig mættet i nogle dage. For der er så mange mennesker, meget trafik, hunde og liv i gaderne. 
Det kan også tage lang tid at komme rundt her på grund af trafikken, så de dage hvor vi er sent færdig med dagens første omgang lektier, er det blevet for sent at gå på opdagelse. 
Så råhygger vi tilgengæld ved pool, og med en lille gåtur. Selvom vi tror, at vi bare skal lave alt og ingen ting, så ender det altid med at vi oplever noget spændene. Så som at møde en stor slange på vej til kiosken, der heldigvis var lige så bange for at se os, som vi var for at se den. Den prøvede at hoppe over et to meter højt blikhegn, for at slippe for synet af os. Det måtte slangen så opgive, og fandt i alt panik et hul den kunne slippe igennem.Det så ret vildt ud at se den store slange hoppe op langs et hegn, og vi stod med øjne så store som tekopper, og betragtede slanges flugt. 
Den anden dag lå vi i poolen, der kunne vi pludselig hører en 30-40 hunde gø, de var helt ophidset. Vi løb hen på broen, og stod i sikker afstand og så de vilde hunde. Det viste sig, at de var ved at angribe en af de store varaner, der bor i åen, det var så synd for varanen. Hundene stoppede først deres angreb, da thaierne kastede sten på dem. Heldigvis slap den med livet i behold, og svømmede lige under den bro vi stod på, da den skulle tilbage til sit gemmested. 
Ja vi keder os ikke her på den anden side af kloden, der er sjov, hygge, spænding og unikke oplevelser lige meget hvor vi er, og hvad end vi laver. 
Hverdags billede fra min instagram profil
Lektier & frokost

Instagram: verden_som_legeplads 
Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ko-kaniner af ukendte veje i Pattaya