Lykken i det du har

Tjek, så er der fjernsyn for dig (fra os)

imageSå er der simpelthen hermed landet en part#2 video her på bloggen fra Bangkok 🙂

Der er en del af jer, der har spurgt ind til hvordan vi booker billige hoteller, og ja vi er altså ret spontane, så vi booker bare, når vi ankommer. Men derfor kan jeg dog godt være behjælpelig, for jeg har en del gange fået Secret Escapes anbefalet. Vi er bare for spntane til, at have fået det brugt. Men hvis du godt kan lide at spare mange penge (der er op til 70 %, at spare på hoteller og rejser) og hvis du godt kan lide, at vide hvor du skal bo inden du ankommer, så kan du ihvertfald spare mange penge der 🙂 Ja, jeg er jo type der hader at give fuld pris, så det gælder jo bare om at kigge de rigtige steder. Jeg tjekkede lige deres hjemmeside ud, og det ser ret godt ud. Nu har jeg lige tilmeldt mig deres nyhedsbrev, så kan det være vi bliver fristet til både at være praktiske og spontane 😉 Du kan tilmelde dig siden  HER (ellers så er det bare med at være spontan og satse på at der noget godt til prisen som os 😉

1 kommentar

  • Rebekka

    Jeg har lige opdaget din blog i dag, og har nydt at læse med og tilbage i arkiverne – så er det pludselig okay at ligge på sin sofa og være syg, jeg var i hvert fald godt underholdt af dine tekster og billeder, og synes det er virkelig spændende at følge med! Og rigtigt skønt at se film også, her kan man virkelig mærke stemningen! 🙂 (måske I skal filme på langs næste gang, hehe – så får I mere med i billedet! :))

    Alt i alt vil jeg bare sige tak, tak fordi I tager os læsere “med” på jeres eventyr! Og jeg nyder at se at livet ikke “stopper” fordi man får børn – jeg har endnu ingen børn, men kan nogen gange tænke at det er lidt noget møg, at jeg ikke rigtig har rejst i verden – men så er det jo fedt at se at det kan man sagtens med børn! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken i det du har