Flyttesjov i børnehøjde

Flueben med smil ✔️

En god start på et godt eventyr, er at vi ved vi lander blødt når vi kommer hjem. Så derfor er vi ikke kun igang med forberedelser til alt det praktiske inden afgang, men også forberedelser til hjemkomst til Valby igen. En af de vigtigste brikker er daginstitution og nu kan vi med et kæmpe smil sætte ?? Ved hjemkomst til vuggestue/børnehave i slaraffenland. Vi har fået mail fra lederen om at Rumle har fået godkendt orlov i 15 måneder, så han vender tilbage til alle de skønne pædagoger og venner. De andre drenge kommer automatisk i slaraffenland fritter via skolen. 

Det er et fantastisk sted og for os en kæmpe fordel at vi har alle børn samlet et sted.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttesjov i børnehøjde