På repeat over grænsen

Det der sker er…

At jeg tænker – hvad skete der lige for den her uge? Sådan en uge hvor intet er som det plejer, og bevars er slet ikke vane menneske! Men den her uge var ude af proportioner.. Mikkel var minutter fra hjertestop (ret dårlig timing) Min søster og jeg nåede lige at opdage Mikkels elendighed i tide, midt i afkalkning af badeværelse og 4 friske børn, så med ambulance og babu babu afsted til hospitalet (en pludselig allergisk reaktion) Fik ham heldigvis hjem dagen efter, home to work…

Lidt sent vil nogen nok mene (inklusiv mig selv) går det op for os, hvad vi egentligt mangler at få styr på, inden vores liv er i 3 backback rygsække på rundrejse i Asien.. Min mest brugte sætning i denne uge må klart være – Guuuuud vi skal da også huske….. 

Og så var der det der hus der skulle tømmes, det der undervurderede projekt. Og det var undervurderet! Det blev til tømning, oprydning og rengøring til langt ud på natten. Super fin combi med 4 børn, arbejde og alle de der ting vi lige skulle huske…
Jeg er normalt ret sart hvad angår mit ydre, og man finder mig aldrig ude og handle, eller overhovedet uden for en dør uden jeg har været i bad, sat hår og hvad der dertil hører… INDTIL i torsdags, jeg fandt faktisk mig selv helt inde i Nordea på Vesterbro, med den slags øjne man kun har efter 3 timers nattesøvn (som jeg kan takke slut rengørings projekt for) strik bukser der normalt fremstår ret cool, bare de ikke er tilsat søvnig kvinde i kondisko, søvn garn og fjällræv rygsæk (kun købt til rundrejse, burde være ulovlig at bære i banken) Og en kropsholdning man kun kan have når man er virkelig søvnig… Jeg droppede endda at hilse på min søster som arbejder i afdelingen, da jeg syntes det var synd hvis hun skulle bruge hele frokost pausen, på at forklare kollegaer, hvad der var blevet af hendes normale søster. 
Ja, det var sådan en uge hvor intet er som det plejer.
En uge hvor vi kørte til Slagelse med alle vores ejendele, og bare satte det af i et opmagasineringsrum, virkelig mærkelig fornemmelse. Jeg kender jo slet ikke Slagelse (og kommer nok heller aldrig til det, kunne jeg se på deres udbud af liv og aktiviter) Og nu har Slagelse alle vores ting! Jeg holdt lige et sekunds stilhed (det var hvad der var tid til) imens jeg nedstirrede vores ting, i en slags afsked inden jeg forlod dem i denne fremmede by. Måske kan vi slet ikke huske hvad vi ejer, når vi henter tingene igen sommer 2015? Havde vi lige tilsat et gran overskud, burde vi have pakket flyttekasserne ind i gavepapir, bare for at gøre det ekstra spændene når vi henter dem igen. 
Nøglen til huset blev givet videre af to trætte forældre, børnene var i ly, eller en slags perdiodevis aflastning den uge hos mormor, og hvem der bare var der! (Flytter aldrig permanent væk fra mormor assistance) 
Børnene tror sikkert at alt legetøj i bedste toystory stil selv er hoppet i kasserne, og vi lige hurtigt har svinget en klud i huset..!
Og lige som det blev vores tur som hjemløse, til at dase på mormors sofa indtil afrejse, bare ligge der hjælpeløse på sofaen og end ikke magte at hente eget glas vand (en slags mor er i nærheden tilstand) Så fandt hun sit pas og rejste til Carabien på ferie…
Så status nu er at vi bor i en to værelses uden opvaskemaskine (og uden mormor) med 4 børn indtil på onsdag hvor vi rejser. 
Oven i fik vi på en eller anden mærkelig måde, holdt 3 fødselsdage for Anton denne uge (6 år) jeg kan ikke engang huske hvilke dage det var? Men de var uforglemmelige for hvor har vi bare familiehygget, grint og krammet med dem vi elsker fra nær og fjern. 

Og tak til alle jer der har hjulpet os denne uge, det har været en ubeskrivelig stor hjælp – kys til jer… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Det der sker er…

Det der sker det er at jeg tænker, hvad skete der lige for den her uge? Sådan en uge hvor intet er som det plejer, og bevars er slet ikke vane menneske men den her var ude af proportioner.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På repeat over grænsen