Perfekt afslutning

Det her er det mest fantastiske

 
Vi kørte i vores Tuk Tuk til Krabi, hvor vi besøgte Tiger Cave. 
Ved den smukke indgang nød vi lige lidt frokost blandt aber og 3 benede hunde (jeg aner ikke hvorfor så mange af dem manglede et ben?) 
Vi er allerede imponeret da vi går ind, der var så smukke store skulpterer og vi er omgivet af de smukkeste bjerge.
Der er to trapper man kan vælge at tage, den ene har 1275 trin (de meget stejle og hvor man nogle steder skal kravle i rebstige) så vi tog den anden trappe, den førte os om på den anden side og ud i junglen
Vi kunne godt tænke os at prøve den anden trappe også, men det kræver at vi har Rumle i bæresele og ikke i slynge.
Der var velfortjent pause på toppen, hvor vi var spændte på hvad der var på den anden side?
Wow… Vi har aldrig været i en jungle før, og det var lige så fantastisk som vi havde forstillet os. Lyden af cikader, aber i trætoppene, en kæmpe leguaner der krydsede vores vej. Kæmpe lianer man kan svige sig i, det var som om vi var tryllet ind i en film.
Jeg kan slet ikke beskrive hvor smukt det var, og lyde fra junglen som vi aldrig glemmer. Det var som at være helt væk fra virkeligheden.
Midt i junglen, inde i klipperne bor der munke. Det var som at være lige midt i et eventyr, tænk sig at nogen bor der. Det så, så idyllisk og romantisk ud.
Her er virkelighedens 7 små dværge, og eventyr er ikke kun i bøgerne.
Se de kæmpe træer vi er omgivet af, man tror slet ikke sine egne øjne. Træerne er helt glatte, og deres rødder former sig igennem junglebunden i de mest fantastiske former.
Junglens grotter er en ubeskrivelig oplevelse, jeg forstår godt hvorfor munkene syntes at opleve spirituelle oplevelser der. Det er magi og eventyr at færdes i grotterne. Og et bevis på at der findes ualmindelige stærke kræfter, som der har hærsket tusinder af år før vi satte vores præg på verden.
Som det er med magi så oplever man noget forunderligt, og det var forunderligt at gå fra den varme jungle, og ind i de kølige grotter. Vi mærker på de glatte kølige sten, og vi kravler igennem små huller og gange. Normalt ville jeg måske syntes at det var lidt uhyggeligt, at kravle igennem små huller og gange, når nu jeg ikke ved hvad der er på den anden side? Men noget helt særligt, som jeg ikke kan beskrive gjorde at det føles helt trygt, og bare fantastisk at kravle igennem de smukke grotter.
Over alt var der de smukkeste former, de er svære at fange på kamera. Og jeg vil anbefale at du oplever dette hvis du kommer til Krabi.
Inde i den ene grotte er der en Buddha statue.
 Buddhisme er en levevej der virker så fredsfyld, og det her sted må da være det ultimative sted at finde ro.
Der drypper køligt vand ned af stenene dybt inde i grotten.
4 glade drenge der oplever verden langt væk fra tv, men føler, ser og sanser det hele og suger hvert øjeblik til sig
Det er endnu et af de øjeblikke, som jeg putter lige i hjertet og gemmer for evigt
Rumle prøver lige det der, som der hedder RO foran Buddha.
Prøv lige at se nogle træer, det er jo som en drøm at opleve.
Verden som legeplads
Naturen når den er smukkest
Vi står foran “Big tree” og aldrig før har vi set så stort og smukt et træ.
Tempel indgangen… Vi spottede lige at Rumle passede ind i tigerens mund, og kunne ikke dy os for at putte ham derind (Ja, man har ikke meget at skulle have sagt når man er 2 år, og faktisk lige stod og var ved at spise is)
Det er slet ikke spændene at der er en stor tiger statue, når der ved siden af er en lille hæk klippet som en hest. – Nååår så sød lille hest… I Rumles verden er og bliver hesten et mirakel på 4 ben.
Her ville jeg gerne have taget et billede af vores 4 drenge på trappen, men Rumle var så sur over, at vi var gået fra hesten/busken. Så han gad slet ikke at deltage, og satte sig demonstrativt nogle trin længere oppe og surmulede.
Vi tog efterfølgende på Krabi aftenmarked, det har vi læst en masse om.
Men det er nu ikke noget der er værd at skrive hjem om, der var bras i boderne (Sådan et slags mekka af hadegaver) og vi mistede gevaldigt appetitten, da vi stod ved et lækkert madudvalg i en af gadekøkkenerne på marked. For i boden ved siden af solgte de klipklapper, og på den ene klipklap sad der en fed rotte og gloede på os (Han manglede bare en tandstik i hånden, for lige at symbolisere at han havde været igennem alt maden) – Hader, hader og mega meget hader rotter..
Klokken var også blevet mange, og vi fandt vores tuk tuk og kørte hjem i mørket med et stort smil efter en fantastisk dag, med oplevelser vi aldrig glemmer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt afslutning