Må ikke fodre...? Dvs. at den faktisk er her!

Krabi en helt anden verden

Dejligt hyggested ved pool

Så er vi kommet godt til Krabi eller mere præsis Ao Nang. Og her er lige så skønt som vi havde drømt om, så nu får I lige en masse billeder af vores skønne resort. Vi har fundet et dejligt sted at bo i en bungalow midt i Palme og gummitræs plantager. Det er som en lille hygge jungle her på resortet. Der er endda gratis transport med scooter (hvor der er plads til os alle) hver dag til og fra strand. Man kan leje sådan en hyggelig bungalow for kun 2500 kr for en måned (utroligt det kan lade sig gøre… Så byder resortet på skøn pool, gratis wifi og en god restaurant. Et skønt sted jeg varmt kan anbefale.
Det er sjovt det med at leve med 3 rygsække, og den spænding over hvilket sted og hvor vi kommer hen næste gang? Indtil videre har vi været rigtig heldige med havne lige i paradis.
Stedet her er fyldt med fugle, sommerfugle og om aftenen er der en skøn lyd af græshopper.
Der er gratis transport 5 gange om dagen på scooter til stranden (Det tager ca 5 min på scooter, se nederste billede) Det er altså ret sjovt at sidde i sidevognen på sådan en scooter, og bare køre derud af. Drengene griner og jubler, det er livet at sidde der med vind i håret. Det er langt fra danske standarter, hvor jeg aldrig ville starte vores bil, uden at alle børn sad fastspændt i de bedste autostole. Så nu sidder vi pludselig her i sidevognen på en scooter, eller med hovedet ud af en tuk tuk i fuld fart.
Men må sige at man bliver revet med af spændingen, og at det er helt fantastisk at køre af sted i tuk tuk. Drenge der griner og smiler, høj musik (Som regel Elvis) Og et stort lysshow af lamper der blinker I tuk tuk når vi kører af sted, og ser Thailand på vores vej med elefanter i vejkanten, blikhuse og en natur der får 4 børn til at blive mundlamme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må ikke fodre...? Dvs. at den faktisk er her!