Det er som en drøm

Må ikke fodre…? Dvs. at den faktisk er her!

Hmm…

Jeg sidder her på stranden, nyder udsigten og lyden af 4 børn der råhygger med at bygge sandslotte (eller nærmere begraver hinanden i sand og bygger bryster på)  

Jeg spejder rundt, og jeg kunne ikke være mere afslappet. Indtil mine øjne får øje på det skilt! Aben genkender jeg (ja, lidt styr på dyr har man vel) Jeg syntes egentligt det er hyggeligt med frie aber, det minder mig om, at vi er langt væk fra hverdag, madpakker, tøjvask og den evige jagt efter 2 vanter der er ens til børnene. Men så er der det andet dyr, som vi heller ikke må fodre her på stranden! Hmm… Jeg ved faktisk ikke hvad det er vi deler strand med, en slags bjørneting? En slags bjørneting på vores strand..!!! Jeg tror ved nærmere eftertanke, ikke at jeg kan lide bjørne der ikke er bag tremmer… 
Igår var blev Anton jagtet af en vild abe, den der abe syntes at Anton  var vildt irriterende (wonder why? Nu når Anton konstant gik rundt om den) Men der gik det op for mig, at jeg aldrig har overvejet, hvordan jeg redder mine børn fra vilde dyr? Jeg har kun gjort mig tanker om myggespray og ankelhøje sko i områder med skorpioner. Anton blev reddet igår, fordi vi til alt held har et indbygget handlings instinkt som forældre, og jeg benyttede samme overlevelses teknik som Anton selv, og løb skrigende i cirkel, og det syntes aben var endnu mere belastende end Anton var, så den stak af og jeg havde reddet min søn fra psyko aben. 
Og nu ligger vi så her Wild In Nature og deler strand med en slags bjørneting… Så havde jeg altså hellere fortrukket at skiltet var med følgende information –This is the way to avoid becoming animal feed… For your own health and safety

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er som en drøm