Surferdude og blæksprutten der blev lækker

Med victors sprit neue surfbræt under armen, så slog vi kurs mod stranden, og håbede på at havet ville skænke os nogen bølger? Om ikke andet synet af en spreedbåd i horisonten. De sender nemlig helt fantastiske bølger ind, så kaster vi gerne alt, vi har i hænderne og kaster os i bølgerne (og bliver væltet) 

Først lod vandet sig være helt stille, Victor stod og øffede lidt med sit surfboad i hånden! Jeg mindes selv den slags skuffelser, i 1987 eller der omkring, der fik jeg en smuk pink kælk i julegave, lykken var gjort, indtil jeg havde stået en halv vinter, med næsen trykket op af den kolde rude, for at se om der var sne i sigte (men der kom intet sne) så jeg endte med at kælke på dyner i soveværelset… Heldigvis for Victor, så skulle han hverken forholde sig til farven pink, eller den slags skuffelser. For lige som æseldyrets hale var ved at falde af, så kom bølgerne. 
Victor, lillebror Anton og jeg vi gav den altså max gas i bølgerne. Jeg har ikke prøvet at surfe på en bølge før, men det skulle jeg da have gjort noget før. 
Det er virkelig fedt, det er den våde svend svingarm, kastet ud fra det gyldnetårn oplevelsen, og endnu bedre er at turen er højdeskrækfri. 
Det gik så stærkt at jeg intet kunne se for bare saltvand og hår i øjenene, bare flyvende på toppen af bølgen med kurs i fuld fart mod land – en tur til……
Emil er ikke til de helt vilde aktiviter i vand, men han er tilgængæld rykket 10 skridt på modigheds scalaen, siden vi kom her til vandparadis. 
Det er sjovt så forskellige børn der kommer ud, efter de har ligget 9 mdr i samme hule, kan være. 
Victor har sådan et, hvad jeg vil kalde et almindeligt sundt forhold til vand. 
Anton har et unormalt sundt forhold til vand, han har ikke skyggen af vandskræk. Siden han var 3 år, der har han været overbevist om, at han kunne svømme, og det kunne han så (for man kan jo hvad man vil) Han kan simpelthen blive kastet rundt i vandet, komme helt til bunds, og lige meget hvor voldsomt det var så kommer han til overfladen med et smil. 
Rumle har heldigvis en god føling med havet, han går ikke ud uden, at have en voksen i hånden. Når vi så er derude, så må der gerne komme vand i hovedet, og fjolles i bølgerne. I pool der er Rumle derimod Anton op af dage, og total utilregnelig og overmodig…
Alle de grin, og al den leg vi har med børnene hver dag, er simplethen et paradis i sig selv. Vi bliver ihvertfald kun bedre, og mere nærværende forældre af at være i omgivelser, der får os i børnehøjde…
Efter vores jomfu tur på surferen, så luntede vi glade hjem til vores bungalow. 
De er simpelthen så søde, dem der ejer det, de kommer med thai retter til os, cykler, og motorcykler drengene kan hygge med.
Det er slet ikke tosset at have 4 hjul til at lege med, men i sidste ende så er det alt det med 4 ben, som de bruger mest tid på at hygge med. Her er fyldt med katte, firben og frøer som de får timer til at gå med. Og så er der 4 gode venner, og legekammerater der altid vil have hinanden. 

Vi lavede blæksprutte i woken. Men først efter at vi havde studeret den nøje, og grint af dens grimhed. Se lige det blæk den har inde i sig, det er alligevel fascinerende at studere sådan en tingest. Og så smagte den fuldstændig ubeskrivelig godt… Så sidder man der på jorden, og nyder verdens mest lækre blæksprutte, samme dag som som man fløj på bølgerne… Dreams do come true… ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan burde alle 10-åriges fødselsdage jo være! Om få lov, til at lave den lov...