Memory lane part#2

Alt kan jo ikke være lutter idyl, selvom man er I paradis

image Vi starter lige i den tunge afdeling… Alt kan jo ikke være lutter idyl selvom man er I paradis, for en del år siden var der jo nogle der liiige skulle tage en bid af æblet, så vi andre her flere tusind år efter stadig skal straffes i paradis, og opleve det sure med det søde. Havde det ikke været for de to egotrippere, så havde jeg sikkert haft remulade og blandselvslik hver dag her i paradis, og jeg havde endda kunne sidde lige midt på stranden uden et trævl på kroppen, undgå bikinistriber og slet ikke føle mig pinlig. Det første ‘suk’ kommer fordi vi ville spare så meget på vores remulade, at den gik hen og blev for varm, og vi måtte smide den ud UDEN AT HAVE SPIST DET HELE!!! Det gør ondt bare at skrive det, så bliver det på en trist måde mere virkeligt… “Mit” blandselvslik lakker også mod enden, den slikpose min egoistiske hånd har gravet dybt og lykkeligt i den seneste uge. Nu når jeg snart ikke har mere tilbage, så begynder den dårlige samvittighed også at nage over, at jeg ikke ville dele… Jeg har fået læst både ‘Se og hør’ og ‘Kig ind’ som min søster havde med, og de rester der er tilbage af bladene, dem har små fedtede børnetæer vandret ovenpå så siderne er krøllet, og delt i to. Jeg var faktisk så glad for de blade, at jeg har læst noget så nederen som detaljer om Jessica Simpsons bryllup! Rumle og Mikkel faldt I søvn da jeg læste højt om temaet til deres brylluppet. Det var (gaaaaab) individualisme, og da de I detaljer beskrev hvilken atmosfære de ville skabe (gaaaaab….). Det var et eksklusivt (kedeligt) interview, som man kun kan finde underholdende når man ligger i en hængekøje på den anden side af kloden og ikke har set et sladderblad i fem måneder.  De fedtede sammensmeltede rester af slikposen der er tilbage, mindet om remuladen og de krøllede ugeblade ligger nu som resterne fra en fed fest, og er nu klistret fast i min erindring som verdens mest unikke nydelse med smag af det danske, nydt her i palmer og paradis. image Livet her på de små øer, det bliver altså hurtigt en dase-oase, hvis man ikke går egne veje. Det hele fremstår så turistet, men det er bare en kulisse. Lige så snart man gå ned af en grusvej, rundt om et bjerg eller op af en ukendt stejl bakke så finder man en anden verden. Det er så spændene at gå væk bag kulisserne, der hvor de bor, de få timer de ikke arbejder, der hvor de handler, der hvor de har bygget deres boliger af det de kunne finde. Det bedste det er, at gå afsted, når vi ikke ved hvor vejen fører hen? Vi gik på broen, rundt om bjerget, der var løse brædder og huller. Vi var ved at falde igennem nogle gange, men vi faldt ikke. Forenden var der plads til at børnene kunne lege, og vi mødte verdens smukkeste udsigt. På vej tilbage der vidste vi hvor vi skulle passe på! Og gæt hvilken vej der var mest spændene…. image Der er nogle snu thai’er der har opdaget, at vi er på en lille ø! De har så været så smarte, at de lige har slået hovederne sammen, og aftalt noget så smart som, at tjene lidt (meget) ekstra i deres butikker nu når folk (den dag idag) ikke lige kan gå på vandet og handle et andet sted. De tager ikke bare dobbelt pris i deres butikker! De tager fire til fem gange prisen på fastlandet……. (Ja, vi føler os snydt) Da det i sidste ende er ris til egen røv, at straffe dem for deres snedige plan ved ikke at handle, så har vi i stedet for, fundet det sted de selv handler! Det er omme bag kulissen, og så er det alt det lækre der ligger disket frem og ligefrem har backpack venlige priser. Vi var sådan ret høje over endelig at have fundet et sted at handle hvor vi ikke blev snydt, men vi var endnu mere høje over at vi gik derhen uden børn!!!! Mikkel og jeg gik, uden at skulle holde øje om børn blev kørt ned, om nogen var blevet glemt, vi skulle ikke lytte (eller lade som om)  og deltage i mærkelige samtaler om ting kun børn fundere over. Nej, vi gik bare der som to almindelige voksne mennesker og snakkede voksensnak… Det var ret syret efter fem måneder på farten, hvor vi alligevel har vurderet at børn fra 3 til 10 år, ikke skal være alene hjemme. M&M’s (moster & Mathilde) havde taget børnetjansen og dyppede alle ungerne i deres pool, imens vi handlede… M&M’s, blandselvslik, ugeblade og remulade, det er ikke tosset at have besøg fra det danske. Særligt ikke når de der M&M’s er  fyldt med farver, total søde og nu efter at have ligget i solen i en uges tid, så kan man også se de er brune under alle farverne… image

2 kommentarer

 • Tenna

  Jeg har fulgt jer i noget tid nu og det super spændende at følge. Hatten af for jer, at tage af sted med hele familien. Så kan jeg godt sætte mig ind i. Vi er selv ved at planlægge en tur til Asien til næste sommer. Så jeg syntes egenligt det kunne være fedt, hvis I kunne have et menupunkt, hvor læserne kunne se de steder I har boet – og måske give det en kommentar/stjerner med på vejen. Det kunne være rigtig fedt, med sådan en oversigt.
  Fortsat god tur. Glæder mig til at læse mere.
  mvh. Tenna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kiki

   Har haft præcis samme tanke!
   Måske et kort over hvordan i er rejst gennem landet, fra jeres første punkt til der hvor i er nu. Og et par ord om hvert sted, +/- osv.

   Fandt din blog om jeres eventyr for 2 uger siden, og var igennem alle blog indlæg på 3 aftener! Helt fantastisk hvad i har oplevet.
   Hilsen Kiki

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Memory lane part#2