"Hvorfor danser pigerne på baren?

Det der med at være sammen med sine egne børn!

(Der kan godt sniges voksenhygge ind I disse skønne omgivelser, når der er sand som legeplads)

Da vi skulle rejse afsted på denne rejse, var vi faktisk lidt spændte, på hvordan det egentligt ville være at være sammen med vores børn 24 timer I døgnet I 15 måneder? De er jo lavet af kærlighed, de larmer mindre end andres børn (syntes vi) og så er det jo en kæmpe stor gave at få lov til at tilbringe så meget tid med med vores kærlighedsklumper. Men alligevel tænkte vi på hvordan det mon bliver, at der ikke lige er bedsteforældre/pædagoger til at kidnappe yndlingsungerne, og give os det der hedder voksentid. Helt uden børn der skal have opfyldt alle deres behov, fortælle os alt hvad de tænker, og lyden af små fødder I et ekko bag en hele tiden. 


I Danmark har der bestemt været mandage hvor vi har set bedsteforældre og pædagoger, som lysende engel smurt ind I maling og syltetøj som sendt fra himmelen, og legekammerater som små mærkelige englehjælpere. Sådan en mandag hvor det pludselig giver mening, at vi spendere 5000 kr. om måneden på daginstitution. Sådan en mandag hvor der kunne komme brev ind af brevsprækken, hvori der står at daginstitution stiger til dobbelt pris, og jeg ville tænke “Ja, det er jo det hele værd”. (Og græde om tirsdagen) 

Spørgsmålet var jo så, om det også ville være mandag nogen gange på en lang backpack rejse? 
Nu har vi før rejst rigtig meget med vores børn, på sjove, spontane, fede og mærkelige rejser. Der har det aldrig været mandag, så måske findes rigtige mandage kun når solen ikke skinner nok, mor og far har for travlt, og når man glemmer at gå ud I det fri. 
Selvom solen skinner her, mor og far har ikke travlt og vi hver dag går I det fri, så er verden ikke styret af børneunderholdning. De får også lov til at kede sig, for det er sundt for dem. De får også lov til at vente på at vi laver andre (slet ikke vigtige) ting. De bliver sat til kedelige opgaver, så som rengøring og en masse lektier. 
Det bliver bare ikke rigtig mandag her alligevel, der har faktisk ikke været et øjeblik hvor vi har syntes at det er hårdt, ikke at have børnero. 
MEN, så sker det, at yndlings moster (min søster) med veninde kommer på 14 dages ferie, de holder ferien sammen med os på Koh panghang fra den 22 juli. Der sker lidt det samme som når man ser en fed kjole, og først når man har set den, så går det op for en, hvor meget man har brug for at eje den, at man faktisk ikke har kjoler nok, og livet uden den vil være mere tomt, for uden den, er der en uoprettelig tøjkrise! Nu med udsigt til en børnefri dag/aften (Nat *PLEASE) så er vi (læs jeg) nærmest på grænsen til stress over hvad den skal bruges på? Vi skal nå at slappe så meget af, så mange fantastisk steder… Afslapning på strand, afslapning med massage (Uhh ryg eller fødder, hvor meget kan vi nå?) afslapning ved pool, afslapnings gåtur, vi skal også ud at spise frokost rigtig afslappet, så skal vi traske rundt I butikker uden at kigge på badedyr og fodbolde, så skal vi ud og spise rigtig hyggelig afslappet aftensmad/dessert, så skal vi nå ud og hører noget musik og få lidt vin, vi skal så også på en helt afslappet måde nå at gå aftentur på stranden, og vi skal nå at ligge og kigge på stjerner, og nyde at det ikke er som at ligge ved siden af Timon og Pumpa en stjerneklar nat. 
Det kan godt være, at vi ikke har gået rundt og ligefrem efterspurgt sådan en dag, eller har haft dage hvor vi syntes at børn er en mærkelig opfindelse, hvor der burde være loft på hvor mange man må anskaffe sig. But ja still, den der dag uden ekko af fødder, børnestemmer og dværgaktiviter. Den må så alligevel have været savnet, det er ikke noget jeg ved, men med et lille kig på vores (læs min) ønskeseddel for dagen, så har vi alligevel så meget vi trænger til at lave uden børn, at det bliver den mest stressende afslapningsdag I Thailand (hvis vi følger ønskesedlen). 
Når nu vi så bliver afleveret tilbage til børnene, så kan vi slappe af igen og nå det halve, men nyde det hele. 
Måske jeg skulle starte med at forkorte ønskeseddelsen, eller måske bare satse på at moster og veninde er så vild med at passe fire børn når de endelig har ferie, at de plager om at beholde dem to dage, eller spørge Mikkel hvad han gerne vil? 

Det er faktisk ikke kun når der er udsigt til moster-pasning at de store dilemmaer træder ind I vores hverdag, faktisk lige I dette øjeblik nu når jeg skriver blog, er Mikkel gået en tur med børnene. Jeg kan hører de er på vej tilbage nu, og så tænker jeg “What, er min alenetid allerede gået! Var det fornuftigt at bruge tiden på at skrive, skulle jeg hellere have læst avis på iPad, taget en morfar eller skulle jeg bare have stenet?” 
Jeg er vild med det der alenetid, men på denne her rejse, der gør det ikke noget at der ikke er så meget af det, for her er det så fedt at opleve det hele sammen. Så nu skal vi bare nyde dagen når moster tager over. Mikkel og jeg, når nok kun det halve af ønskeseddelen, men at vi får NYDT det hele. Og det bedste ved hele denne ferie er ikke det vi gør, men det at vi gør det sammen. 
For hvor har vi bare verdens mest kærlige, omsorgsfulde, humoristiske, nuttede og mest vidunderlige drenge I verden ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvorfor danser pigerne på baren?