Det er deres barndom....

Det var sku heldigt…

imageIngen planer = ingen stress…. Det er noget af det bedste ved rejsen, det er, at vi ikke har planlagt noget. For hvordan skulle vi kunne sidde i Danmark, og vurdere hvor og hvornår vi vil være de forskellige steder, og hvor længe? Vi tog nemlig den beslutning, at flytte videre her på øen. Vi fandt et hotel oppe i en lille bygade, og nogen gange har man lov til at være heldig, for det var ALT for lille det rum, og på terrassen kunne Rumle nærmest gå ud mellem tremmerne. imageSå kom heldet (for det andet var jo ikke heldigt), hende damen der ejer hotellet, hun ejer så åbenbart to hoteller. Og med hendes øjemål, der kunne hun også godt se, at det andet var for småt. Så hun kørte alle vores tasker på scooter hen på hendes andet hotel.imageOg der var drømmen…. En andensal for os selv, kæmpe stor terrasse med udekøkken, spisebord, hyggehjørne og udsigt ud over det lokale liv (som i ser på billedet under) og endda også udsigt ud over vandet… Det er ikke den slags køkkener man finder billeder af på Instagram, men når man er vant til kun, at have en elgryde og grill, så overgår det her ens vildeste fantasi. Der er endda også gryder, stegepander, skærebrædt osv… Ej, men er det ikke VILDT…. Så nu laver vi mad i et ægte køkken,  det er vilde sager!!! Vi sover endda i et stort Rum med mere end rigelig plads. Sådan en gang luksus ramlede vi ind i til kun 50 kr pr dag (jeg elsker det)…. imageVi har så fået lavet vildt god mad, vi kan sidde og kigge ud over jungle, det lokale liv, hunde der løber rundt og slås, og en solnedgang over havet, der forsvinder bag bjergene, som får en til at huske på ‘det største øjeblik i livet er NU’ imageSå er vi mere end klar til nye eventyr i de hyggelige ø-gader, de små eventyr på hvert gadehjørne og paradis på de smukke strande… imageKoh Samet Thailand 

 

1 kommentar

  • Lise Rønneberg

    Hei! For litt siden via IG ble jeg oppmerksom på dere. Nå har jeg lest igjennom hele bloggen og er super imponert. Imponert over hva barna lærer, får med seg i livet og opplever(vi bodde to år i Oman for ti år siden og barna -tre jenter sier fortsatt “the best time off their lives”. ) oppleve annen kulter og leve måte er viktig. Bare tenk på de gode samtalene barna har. Så er jeg som er glad i å ta bilder så imponert over bilder og video. Så mange fine. Og for ikke å glemme din fantastiske måte å skrive på. Dette skal følges til slutt. Blir trist for oss også når reisen er slutt. Dere har en flott ordning i Danmark (hørt fra noen andre som reiste i ett år) at dere “får med” skolepengene til barna. Det gjør vi ikke i Norge. Ønsker dere alle 6 god tur videre og takk for at vi får følge.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er deres barndom....