Når man lige er blevet ribbet

Tænk sig, der går vi i virkeligheden

imageWow tænk sig, at vi går der med vores børn… Ved et tilfældigt valg ved grænsen blev det Koh Kong i Cambodia der skulle huse os en nat inden turen skulle gå til Sihanoukville. Men det var da kun indtil vi fandt ud af, at de havde en mangrove skov, så var vi jo på en måde tvunget til at blive en ekstra dag, og hoppe i en tuk tuk til skoven så vi kunne opleve den. imageDet er simpelthen den mest fortryllende skov vi ever har gået i, for om os stod træer med kæmpe rødder i vandet der snoede sig op i de mest fantastiske former. Vandet lå helt stille, og skoven lignede en fortryllet skov i en eventyrs verden. Der var så meget ro, så havde vi ikke haft fire børn med, så er jeg sikker på at det oven i købet også ville være det mest rolige sted vi har været.image Der var selvlysende fisk i vandet, krabber og slanger på størrelse med en tommelfinger. Børnene kunne ikke have det bedre, de gik afsted dybt imponeret, de lå med hovedet ud over broen for at se på dyr i vandet, og de blev faktisk til tider musse stille alle fire på en gang, fordi verden er så smuk. image Inde dybt i skoven lå en hyggelig restaurant, og vi blev hurtigt sultne, da vi kunne dufte den gode mad. Der var fyldt med sjove ting og dimsedutter i restauranten. Da vi bestilte så siger damen, at vi bare kan gå ud og sætte os i skoven, så finder hun os og kommer med maden. Tænk sig, så skulle vi sidde der midt i eventyr, og de smukkeste omgivelser og spise… Hvor heldig kan man være?!?! image Vi fandt et perfekt sted at spise i skoven, der var både udsigt til mangrove skoven, til åbent vand og til fire glade børn der både gav koncert, og kravlede i træerne på vandet mens vi ventede på maden.image De kom med maden, og hvis nogen øjeblikke skal kunne vare for evigt så måtte det gerne være sådan et øjeblik. imageDer sad vi i de smukkeste omgivelser, vi hyggede og spiste fantastisk mad.image Vi gik videre efter at have hygget og spist, og pludselig når vi en åbning med en kæmpe hængebro over den store smukke flod. Ja, der gik vi i virkeligheden, men det føltes altså som en drøm. imageForenden af hængebroen stod et højt tårn vi gik op i, og der oppe fra kunne vi se ud over hele den smukke verden, vi lige havde gået igennem plus alt det vi endnu ikke havde set. imageVi gik tilbage og nød det sidste af skoven, det stille vand, synet af vores børn der løb glade afsted og træerne der stod så smukke. imageDet havde været en fuldstændig FANTASTISK dag, i et land vi er faldet fuldstændig og totalt for. Aftenen det blev lige så utrolig (og sørgelig), men den skriver jeg om senere idag….image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man lige er blevet ribbet