Det bedste backpack øjeblik....

Ufrivilligt lagt ned….

I anledning af min forkølelse, så magter jeg end ikke at skrive et blogindlæg idag! Der er for en gangs skyld heller ikke det store at skrive om. Dagen er nemlig gået med at være snottet,. Den slags forkølelse der minder en om, at livet skal nydes imens man har det. Man kan jo lynhurtigt blive lagt ned!!! Ja, så slem er den. Faktisk så slem, at jeg har kunne præsterer at fryse i 35 graders varme! Det mest spændene jeg har lavet idag ud over at kværne en masse kokosnødvand tilsat lime og spise sunde ting (plus en cola), det er at stirre lidt på den russer der ankom for nogle dage siden MED SNOT NÆSE. Han har helt sikkert smittet mig.!!! Selfølgelig er det ikke fordi, at jeg valgte at lægge mig liiiige op af blæseren og sove den ene nat!!! Det gør jo ikke min tilstand bedre at jeg (måske) har fundet synderen, men på en eller anden måde så føles det altid rart at (tro at jeg kan) fralægge sig et hvert ansvar. Nej, så dagen gik i min sygeseng på stranden, jeg blev jo nød til at være i solen for ikke at fryse.image Man burde få en slags forkølelsesprikker ved sådan en slem forkølelse, så folk kunne se, at tilstanden er slem. Det er nemlig rigtig svært at høste medlidenhed, når man ligger i bikini med en kokosnød på en strand! Jeg måtte sådan løbende gøre opmærksom på min tilstand, og høste lidt sandkys fra drengene. Rumle han var dog så sød, at han kom, og fortalte mig, at han elskede mig (da han ville smage min cola). Ungerne de gav mig så til gengæld verden smukkeste udsigt med hjælp fra den smukkeste solnedgang… image

image

image

Det blev alligevel nærmest til et blogindlæg! Hmm… Jeg både skriver og snakker for meget (også med SLEM forkølelse) 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste backpack øjeblik....