Fede ideer

Vi har aldrig været rigere

Med børn under armen flygtede vi fra rotter og drog afsted videre…. Heldigvis der fandt vi os selv lidt senere sidde lige der, hvor vi har elsket aller mest at være Otres Beach. Husker I stedet? image Ikke nok med, at vi trænger til at ryste storby og rotter af os, så kan vi nemlig herfra sejle på eventyr. Der sejler en båd ud til en lille bitte jungle ø, og der sover man under åben himmel på stranden… Hvor fedt kunne det lige være at prøve? Ja, ret fedt ikk… Og lige et eventyr for fire eventyrlystne børn (og forældrene). Så nu har vi lige taget base, på verdens hyggeligste backpack resort…
Inden vi ankom havde vi handlet ind, for så kan vi selv lave mad på stranden.image Vi havde købt et net/bur til at fange krabber i og en grill. Eller det er ikke en rigtig grill, men en grill vi selv har opfundet. For dem de sælger her er alt for tunge. Så finder vi tonsvis (læs ca en halvanden liters flaske fyldt med muslinger) på stranden og det giver altså en suppe der smager ret godt.image Vi kan snart skrive en bog om hvordan man bliver selvforsynende med skaldyr og fisk på backpackrejsen 🙂 Det er både hyggeligt, sjovt og så er det ligefrem noget børnene syntes er sjovere end en dag i et vandland.
imageDrengene jublede over at være tilbage, for netop dette sted har de savnet og de havde slet ikke lyst til at rejse væk da vi forlod det sidst. Vi havde kun været her i få minutter før vi allerede snakkede med de nye gæster, nye gæster som om kort tid føles som nogle vi har kendt altid. Drengene pakkede ud i vores hyggelige hytte, og en ung fransk gut var i færd med at lære Rumle at spille bordtennis (dog uden bord da det var for højt). Vi råhygger her efter, at vi har rejst i raketfart rundt i Cambodia og oplevet de mest fantastiske ting. Nu slapper vi af, vi laver bål, leger i store mudderpytter (når man rejser rundt må man nemlig alt det sjove) vi bader på den smukke strand, og drengene sidder verdens smukkeste sted, med deres skolearbejde. imageAnton er forresten gået fra at få styr på alle bogstaver til at begynde at læse nu, det er så fedt at vi er nået dertil, og det giver en ‘yes følelse’ når han evner at sætte de bogstaver sammen. Det er jo et stort ansvar at sørge for skole, og følelsen af, at de ikke kun vokser som mennesker men også fagligt den giver en et kæmpe smil. Victor har virkelig knækket matematikkoden (det havde han udfordringer ved inden vi rejste) og Emil han arbejder simpelthen så flot og effektivt med alt vi sætter ham til… Rumle, tja det skal nok komme, men lige nu er han 4-5 år når vi spørger og han tror, at han hedder Omelet (det kalder alle Thai’er ham) men han synger engelske sange, så vi kan fornemme, at der er et håb om at han en dag kan sin alder og navn 😉 Det her er ikke kun en rejse, det er et møde med så mange forskellige mennesker der giver os så meget, de ændrer vores livssyn, og vi har på denne rejse allerede fundet så mange nye værdier der er så langt fra det vi så som værdifuldt, da vi befandt os i en travl dansk hverdag. Hvor det at opnå, handler om noget helt andet end det der er værdi i at opnå her.image
Vi lære mere på denne rejse end vi nogensinde ville kunne læse os til, og hvis rigdom måles i livsværdi, så har vi aldrig været rigere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede ideer