Ja, det skete i virkeligheden!!!

Sponsoreret video til de rejselystne…

image

Da jeg har en fornemmelse af, at en stor del af læserne her på bloggen er ret rejselystne, så tænkte jeg, at den her julekalender må være lige noget for jer.
Man kan vinde helt op til 75.000 kr til Star Tour. Det kunne være ret fedt hvis en af jer kom afsted på drømmerejsen via bloggen.
Julekalenderen ser ret sjov ud, så den er da mere festlig end de der skrabekalendere. Man skal svare på nogle spørgsmål undervejs, og det er helt sikkert noget børnene også finder sjovt. Selvom jeg aldrig selv vinder noget, så tænker jeg, at vi gør forsøget her. Drengene skal nok syntes det er sjovt, og jeg gad virkelig godt have et trøstegavekort liggende i skuffen når vi en dag kommer hjem. For en ting er helt sikkert, vi kommer til at savne livet her så meget, at jeg slet ikke kan overskue tanken om at give slip.
Hvis nu en af jer skulle vinde (hvilket kunne være ret cool), så giver vi altså en middag i Thailand (hvis det er der I rejser til?).
Så hvis I kan overskue, at tænke på palmer, sol, frisk frugt, turkist badevand i perfekt temperatur, palmer, hvide sandstrande og åhhhh alt det skønne ved denne her verden, midt i jeres juleklip og julehygge så kom lige og besøg os… Ps. vinderen må meget gerne medbringe remoulade, lakridser, flødeboller, medister og blandselvslik 😉

Held og lykke og håber I vinder (eller vi selv vinder?)

“Dette indlæg er sponsoreret af Star Tour, men holdningerne er mine egne”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, det skete i virkeligheden!!!