Rejse med børn - I skal bare tro på drømmen...

Sponsoreret video lige som jeg skrev om iPad på rejsen…

Ret underligt…. Jeg fik en mail om en sponsoreret video tilsendt, lige som jeg skrev et andet blogindlæg (som I kan læse i aften). Det blogindlæg handler om hvordan vi gør brug af vores iPad her på rejsen, og at jeg faktisk slet ikke kan forestille mig at rejse uden? Lige som jeg skriver om alt den magi sådan en iPad kan indeholde, der tikker denne video ind på min mail. Normalt ville jeg tænke, at den ikke har noget med at rejse at gøre, men jeg syntes faktisk at den er et sjovt input, og den giver et godt billede af, at der altså ingen grænser er for hvad vi kan have i en computer/telefon/iPad…
Jeg er efterhånden blevet så gammel, at jeg kun kan give mig selv (og mine colaer) skylden for huller i tænderne. Der kommer den her tandbørste som en slags redning! (Hvis jeg nogensinde får sådan en?). For tænk sig hvis jeg kan ligge i stolen hos tandlægen, se ind i hans alvorlige øjne, når han belærer mig om ikke at børste for hårdt, og så sige til ham ‘Det er min iPads skyld’. Jeg får altid sådan en skyldfølelse når jeg har været til tandlægen, for har jeg ikke et hul, så skal jeg alligevel lige skældes lidt ud og høre talen om tandtråd igen… Men her i de “nye dage”, er det slut med skyldfølelse…
Læs med i aften, så giver det hele mere mening 😉

I kan tjekke videoen ud her 🙂

 

“Sponsoreret af Oral-B”

1 kommentar

  • I would like to thank you for the efforts you
    have put in penning this website. I really hope to check out the same high-grade content from you in the future as
    well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal
    blog now 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse med børn - I skal bare tro på drømmen...