Når sjov bliver til sorg

Total chill…

a4

Midt i alt julestress har jeg slet ikke fået skrevet om Koh Lanta endnu… Arg det er pis, for her er ikke snerten af jul eller julestress… Jeg fatter slet ikke at julen er lige oppe over? Den 24 december, det er bare en dato som alle andre, men dog en dato hvor vi flytter op til det sted på øen, hvor vi skal bo med min familie. Den 25 den glæder vi os så til gengæld helt crazy meget til, og jeg kan egentligt slet ikke beskrive hvor meget. Det bliver stjernen på træet, at give min familie et kram igen…
Nej langt væk fra julestress, har vi en lille oase i en hyggelig bungalow to minutter fra stranden, og verdens hidtil set mest smukke solnedgang.
Det er mega chill at være her, for Koh Lanta er bare et chill sted, langt væk fra damer der danser på baren, supermarkeder er her ingen af, og der er ikke proppet med turister selvom det er højsæson. Her er dog mange flere almindelige turister end normalt (dvs ikke kun backpackere). Det er faktisk ret underligt, at møde så mange med lyshåret børn, det har vi på intet tidspunkt oplevet før her på rejsen. Vi plejer at være næsten de eneste med lyshåret børn, når vi går rundt.

a1y

De danskere vi ellers møder på vores rejse, det er som regel ældre single mænd der rejser rundt alene, og sikkert finder noget spændende at få tiden til at gå med om natten (tsk…).
Nu er det altså børnefamilier der har fået den gode ide at holde jul i sydens sol. Vi har endda været så heldige, at en sød dansk dreng på 10 år ved selv samme navn som vores Victor, er på ferie her med sin mor, og bor samme sted som os. Det er første gang drengene leger med en dansk dreng siden Koh Phangang i sommers. De leger, leger og leger skide godt…
Rumle var ret forvirret over, at der faktisk findes andre danske børn?!? Han troede måske, at han var en ret sjælden race med et hemmeligt sprog som kun vi kunne tale…? På stranden en af de første aftener her på øen, faldt han i leg med en lille jævnaldrende dansk pige, men det opdagede Rumle ikke rigtig. Det må have været for urealistisk..! Så han kommunikerede på engelsk de første tyve minutter, selvom hun snakkede dansk til ham. Det ser dog ud til at lyset er ved at gå op for ham nu, efter adskillige møder med danske børn…
Med en ny legekammerat, en skøn oase og et stenkast til stranden, så tager vi det der chill ret alvorligt… Faktisk så alvorligt, at jeg for første gang i lang tid har fået dårlig samvittighed over at jeg ikke dyrker motion! Jeg har tænkt på at løbe en tur på stranden, og det må jo siges at være første skridt på vejen… Men det fede ved ting man ikke rigtig gider, det er, at det altid er bedre at gøre det i morgen… Og sådan har jeg det sikkert også i morgen… Det vil hele tiden være så tæt på, og så alligevel så overskueligt langt væk.

a2

Julegaver har faktisk været rigtig hyggelige at købe her, for vi har fundet helt anderledes ting til familien derhjemme end normalt. Nu må vi bare håbe de når hjem til jul? Ellers er der nytårsgaver… Drengene har vi ikke købt julegaver til endnu, men det må vi vist hellere få gjort i morgen. Det kommer helt sikkert til at bestå af badedyr og surf bræt..
Nettet er også vildt dejligt når det kommer til gaver til dem derhjemme. Min venindes datter ønskede sig børne sengetøj fra Barbapapa, da hendes datter er intet mindre end forelsket i Barbapapa. Så er det da cool, at jeg kan sidde på den anden side af kloden gå ind på Bilkas hjemmeside, og handle de højt ønskede julegaver ind. Jeg var faktisk ikke klar over, at man kunne købe varer online i Bilka, før jeg fik ønskeseddel? I kan se det HER (hvis I også har sådan noget på ønskeseddel, eller andet I lige skal shoppe)
Omgivet af palmer, store ørne der flyver over os, palmebeklædte bjerge og glade frie børn, det er vores december.
Som I kan læse HER, så sneg den danske jul sig dog alligevel ind under huden, eller nærmere i hjertet. Jeg vil gerne sige tak til jer der var med, og selvom det var ganske få, så har vi gjort en kæmpe forskel. Fire familie har vi hjulpet til en bedre jul, og det varmer helt inde i mit julehjerte. Jeg har et sidste jule projekt jeg SÅ gerne vil have lykkedes… Bor du i Ringe, og har du luft i økonomien til at købe to gaver til to piger på 7 og 14 år, og har du lyst til at aflevere dem til moderen så giv ENDELIG lyd…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når sjov bliver til sorg