Tip til rejsen (Dansk VPN)

De skæve fik store øjne…

image

Den tidlige morgen vinkede vi farvel til de skæve Ninka’er på Asylum. Det kom ikke som et granatchok, at de virkede gladere end ellers, da vi vinkede farvel. Damen råbte glad, da vi gik ‘see you, have a Nice trip’ og der råbte jeg endnu gladere tilbage ‘Thank you, we Will come back soon with the whole family’. Hæhæ… Vi skal da ikke bo der igen, men bare det at se nogen der var så skæve få så store øjne, det var da hele sætningen værd.
Vi luntede helt over på den anden side af vejen, hvor vi skulle med minivan til Phuket.

image

Vi mangler nemlig at se hele den side af Thailand, og nu da vi ligesom rejser rundt i Asien, så virker det bare så oplagt, at gøre det nu. Vi landede dog her, med vores fly, da vi kom for 10 måneder siden, men vi var her kun en uge, da vi troede, at vi havde travlt!?! (Det kan jeg ikke forklare?)

image

Efter at have stenet i minivan’en i en håndfuld timer, og fået holdt spise og tissepauser undervejs med nye firbenet bekendskaber (ps. Gæt et barn bag den begejstrede kat der blev sat til bords), så stod vi på en busstation i Phuket.

image
Som en harpun lige i brystet, gik det op for os, at højsæsonen også har sat ind her. Vi travede rundt for at forhandle boligpriser, men det var ikke en gensidig forhandling! Men vi giver ikke op, så efter lang tid så lykkedes det os, at finde et ret hyggeligt sted med et sprit nyt værelse til kun 300 baht.

image

Vi aner faktisk ikke helt hvor vi var i Phuket? Men vi var langt fra vand (5 km ca) og der var virkelig kedeligt der hvor vi var landet. Det lå ligesom i kortene, at vi ikke skulle blive der. De ville også have 250 baht pr scooter i leje om dagen i det område!!! Så prøvede de at bilde os ind, at sådan var prisen i hele Thailand… Som om… Vi betaler altid under 150 baht pr dag… Men det var ret hyggeligt der hvor vi boede, for det var helt nybygget, og så vi var omgivet af thai familier, og ned af den lange svalegang der var foran, måtte børnene både cykle og løbe (tror vi?). Vi tog lige et par dage der, hvor vi tvangsfodrede børnene med lektier, og luntede lidt på markeder.
Vi vidste, at vi ville blive ribbet for hårdt, hvis vi tog en tuk tuk til et mere spændene sted i Phuket. Hvis de først så os stå der med børn og bagage, så ville de ikke have nogen ide om hvor velkendt vi er med priser her, og vores lyse hår ville gøre turen rigtig dyr. Så vi fandt en lille lokal busstation hvor vi kun skulle give 30 baht for at komme til Patong. Det er cirka 5 kroner pr mand… Det orker man lige at betale, og særlig når de lokale busser også altid er mega hyggelige.
Så med rundt regnet 30 kroner kastet afsted på fire hjul, så stod vi altså lige der hvor vandet nærmest ikke kan blive smukkere, landskabet er ubeskriveligt, sandet glimter som var der krystaller i, og ja så var der også lige alt det andet… Men det skriver jeg om en anden dag….

image

 

4 kommentarer

  • Lise

    Godt Nytt År. Så flott alt du skriver. Elsker å følge dere. Også fordi jeg liker å reise og oppleve. Enormt flotte bilder. Herlige barn. Kos dere videre. Lise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk at følge jeres tur! Jeg skal selv backpacke alene i Thailand, Cambodia og Vietnam, og jeg starter ud med Ko Lanta om et par dage! Så det er skønt at læse om jeres tur 🙂
    Jeg skriver også selv, men lige nu er det dog om min tur til Kina…

    http://www.bachpacker.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tina Rosendahl

      Ej hvor cool du gør det alene.. God tur 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til rejsen (Dansk VPN)