Man kan ikke få det hele...

Det er jer og til jer

image

Først og fremmest vil jeg i dette blogindlæg gerne sige tak for alt jeres skønne respons, og tak for, at i gider læse med. Denne blog har taget en spændende udvikling, som jeg aldrig havde forudset, da vi rejste afsted. Jeg lavede bloggen for cirka et år siden nu. Det var tiltænkt, at familie og venner kunne følge med, og så vi en dag selv kunne læse om vores rejse.
Medmindre vores familie og venner har avlet som kaniner, og de samtidig har indført polygami imens vi har været væk, så er bloggen nået langt ud over vores familie og vennekreds. Det er jo bare så fedt, for det gør det egenligt sjovere, når man skriver ud til en masse.
Jeg bliver helt høj af jeres respons, og det gør jeg i bund og grund fordi det er en masse positive mennesker der læser med. I er jo de mennesker man gerne vil omgås, for det skønneste må da være, at at skrabe så mange positive og eventyrlystne mennesker sammen… Ja, det er jer…. Tak for det, for det er sku hyggeligt at have jer med…

En af de fedeste ting ved at dele eventyret, det er også at vi får sendt en masse inspiration ud til børnefamilier. Det giver mig helt vild optur på, når I skriver til mig, at I nu er ved at sælge ud/spare op til jeres livs rejse. Det giver os så meget glæde, at ikke kun vi, men at også I får oplevet verden med jeres børn. Det her er det bedste vi har gjort, og jeg håber, at vi formår, at vise jer på bedste vis hvor let det er, at leve livet ude i den store verden med børn som den hyggeligste håndbagage.

Jeg vil jo vildt gerne være med til at sende jer på eventyr, og jeg har i samarbejde med FriFerie fået lov til at lave en konkurrence, hvor I kan vinde 12.000 kr til at rejse for.
Det kan der godt blive en ret lækker rejse ud af.
Det er vildt enkelt for du skal bare trykke på linket under og svare på i hvilket land Gardasøen ligger?Så har du har så chancen for at komme gratis på ferie… Gratis og ferie det spiller ret godt i samme sætning… Pøj pøj og vind nu for pokker der så smukt ude i verden!!!!

Deltag HER

( – Pssssst…. svaret starter med i og slutter med talien)

I samarbjede med og sponsoreret af FriFerie

 

4 kommentarer

 • Liv Pedersen

  ITALIEN!

  Den fedeste præmie nogensinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Rosendahl

   Super godt… Håber du har heldet med dig 🙂 Giv luge lyd hvis du er den heldige

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også en af dem der følger med som i ikke er i familie med 😀
  Jeg har forgæves søgt i tidligere indlæg for at kaste lys over om i arbejder derude fra eller hvordan i finansierer det? Har i bare sparet op? Solgt hus? Har i ingen bolig hjemme?
  Inspirerende blog.
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Rosendahl

   Det er fordi vi har valgt at holde vores privatøkonomi for os selv 😉 Så der er ikke noget om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan ikke få det hele...