Som lovet...

Man fatter det ikke….

Vi er blevet supportere for en af Australiens største rockergrupper. Det vækker bare en indre biker i en, at cruise rundt på de der alt for cool scootere. Nogle ville lige starte med en lædervest, og en enkel tattoo, men da det er for varmt til læder og nåle gør nuller, ja så sprang vi lige ud i det. Ja mor og svigermor I læser rigtigt, men det kom faktisk også bag på os selv.
Det viser sig nemlig, at de scootere vi har lejet, de er fyldt med support klistermærker. Nu har vi kørt på dem hver dag i snart et par uger, og vi har først lige opdaget dem.
Nå men så kan vi da sætte flueben ved det, og hvis Rumle en dag skal imponere ‘Stribens bitch’ så kan han da fortælle om dengang han var 3 år og cruisede rundt i Asien som supporter for en Australsk rockergruppe.

a1

Nå men mens vi stadig var uvidende supportere, hoppede vi op på vores scooter for at cruise Phuket tynd.
Det er så smukt at køre rundt her, så man faktisk slet ikke fatter det… Man kører i bjergene op og ned af stejle bakker, som man hurtigt vænner sig til at køre på. I hver en dal, der gemmer der sig en paradis lagune.

a2

Da vi kører afsted der hamre vi pludselig bremsen i, da vi spotter noget af det mest nuttede der findes. Og nej, det var ikke Rumle vi havde glemt, som vi pludselig rendte ind i. Det var en vaske ægte mega nuttet elefantunge. Der gik den imellem palmer lige ned til en flod, og gjorde sig til i alt dens lækkerhed.
Vi satte vores scootere i vejkanten, og gik hen til den lille tykke lækkerhed. Han var så nuttet, og jo det var helt sikkert en han, for det var ikke alt der var lille på den. Vi købte nogle bananer og gik hen og fodrede den. Drengene stod helt stolte foran den store elefant mor, og gav hende bananer. Drengene var så små, når de stod der foran den store elefant. Når hun rakte sin lange snabel helt hen til deres hånd og tog bananerne. Pludselig faldt alle de oplevelser vi har haft i diverse zoo til jorden. Det her er jo det det hele handler om, at møde dyrene i det fri, at stå foran dem, at mærke dem, og at opleve den kontakt man kan have med et gigantisk stort og smukt dyr.

a4

Den lille elefant unge løb legesyg rundt, og hver gang han så sit snit til, så løb han fra moderen og hen til drengene. Han var lige ved at træde dem over tæerne i ren begejstring over sådan en flok små venner der var kommet på besøg.

Han var kun 2 måneder gammel, og alligevel et kæmpe dyr når hans store rumpe maser sig ind imellem ungerne, hans klodsede store poter, fødder… Hvad hedder en elefants tæer? Gider ikke Google… Anton der ellers har helliget alt sin kærlighed til hunde og katte, han kiggede ham dybt i øjnene, og elefantungen rakte ham hans snabel, Anton kluk grinede, og det så faktisk ud til at elefanten små grinede på en elefantmåde. Emil gik fascineret rundt om den, han strøg sin hånd over dens ru baby strithår, og ikke et sekund virkede han som om, at den var for stor til at være helt tæt på. Victor stod glad og så på og sugede det hele til sig. Rumle derimod havde lidt af en indre kamp igang, for han gør jo alt det hans brødre gør. Der er jo ikke nogen der har fortalt ham, at han ikke kan det samme! Men pludselig så er det ikke en klippe man skal hoppe ned fra, nej han skulle lige så tæt på elefanten som de andre. Små skridt frem, store skridt tilbage. Med hånden strejfede Rumle den nervøst, imens han kiggede på hans modige brødre. Han blev mere og mere modig, men han sagde ikke noget, man kunne bare se, at han samlede mod til sig. Han har helt sikkert tænk ‘åhhhh hvorfor skal du også være så stor, jeg kan jo ikke stå her og ligne en på 3 år og gå glip af alt det sjove!’.

a3

Da den obligatoriske tid var gået for kærlighed ved første blik, så hoppede vi afsted videre på vores scootere. Jo længere vi kom op nord på i Phuket jo smukkere blev der. Omringet af gigantiske jungler, færre og færre hoteller for til sidst at være helt væk fra den turistet del. Der var bare store grønne dale, lokalt liv og smukke strande. Wow… Tænk sig, at det stadig findes her….

a5

Da vi havde kørt en times tid, og ens højre hånd var blevet delvist lammet, af at holde gashåndtaget, så havnede vi i selveste paradis.

a7

Forestil jer en smuk strand uden nogle mennesker der strækker sig så langt øjet rækker…. Ja,det var der vi var… Arrest me for beeing lucky!!!! Wow med et stort stykke wow på…
Der gik vi som en slags vildt heldige mennesker afsted i det smukke sand, med den smukkeste udsigt.

a8

Som en slags bonus placerede vi os lige der hvor lufthavnen er, for når vi lå der, så fløj der fly bogstaveligt talt lige over vores hoved. Det var vildt fascinerede.

Ungerne løb og legede i sandet, og hver gang vi kunne hører et fly gasse op, så løb de op på højen, og stod med åben mund som var det selveste supermand der lige fløj over stranden.

a6

Man følte lidt at det var som at være strandet på en øde ø, for der var ingen mennesker at se, ingen butikker, ingenting. Det var selvfølgelig en ret god øde ø, for den har jo så en lufthavn, og der ved vi jo fra Robinson Crusoe at sådan en slet ikke skal negligeres.

a10

Synet af den lange øde kyst, ungerne der løb og legede, bølgerne der skyllede ind, og varmen der både kom udefra og indefra, er gevinsten ved at være både modig, spontan og rejselysten.

Stranden hedder Nai Yang Beach Phuket

1 kommentar

  • Nadia Maria

    Sikke en skøn oplevelse- både at møde en elefant+unge, og finde en menneske-tom strand..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som lovet...