Tøsetricks for en sleepover

Tip til rejsen (Dansk VPN)

 

 

P1017022

Når vi ikke traver rundt mellem palmer, kigger på smukke solnedgange og leger, så sker det, at vi nogengange får akut trang til at se en god film… I den forbindelse er der kommet nyt på siden ‘pakkeliste – inden afgang’. Der er nemlig en del der har spurgt hvilken VPN udbyder (dansk IP adresse) vi bruger, så vi kan se dansk tv online? Det har jeg længe ikke kunne svarer på, for jeg har svømmet rundt i en mørk sø af VPN app’s der bare alle stinker! For det første så virker de kun cirka hver tredje gang, og det er jo næsten ikke irriterende, når man nu lige havde lagt i ovnen til filmhygge i bungalowen. Når det endelig sker, at vi får lyst til en film, så er det virkelig også rart at det virker. De app jeg har installeret, de har alle været skod app. Så slettede jeg dem, og så skulle jeg finde nye… Det er også lettere sagt end gjort, at finde nye, for de fleste app har slet ikke dansk VPN.
En dag droppede jeg de irriterende app, og så gik jeg hen til min altid trofaste ven GOOGLE, og der dukkede noget interesant op. VPN-byen.dk bare det at det sluttede på DK gjorde mig glad. Først troede jeg så, at det ville blive vildt besværlig når det ikke var en app, og når nu jeg bare er et helt almindeligt menneske med helt almindelig teknisk viden… MEN det var altså lige så nemt som at hente en app, og jeg fik, efter to minutter en mail med mit login.
Jeg ved ikke hvorfor, at jeg ikke googlede noget før? For VPN-byen er altså den bedste VPN løsning.
Nu har vi haft den i et par måneder, og der er ikke én gang den ikke har virket. Den har ikke engang drillet, og så meget kan man ikke engang forvente af en bedste ven!
Da det faktisk har taget mig længere tid, at finde den perfekte VPN løsning, end det har taget, at finde hoved og hale i Visarun, så tænkte jeg, at jeg lige ville spare jer for samme svømmetur.
Det er ret billigt, og koster kun 59.95 kr for en måned, og så er der ingen binding, så I behøver ikke, at skulle afmelde igen når I kommer hjem fra rejsen.
I kan bruge den i alle lande, så nu blev I det klogere ‘Tak Tina’ – Det var så lidt….

Du kan besøge VPN-byen  HER

‘Pakkelisten- inden afgang’ finder du HER

Husk du stadig kan vinde en rejse HER

7 kommentarer

 • Julie

  Hej Tina,

  Jeg har lige et spørgsmål vedrørende VPN – hvilken adresse angiver du, når I er afsted? Der står jo, at man skal angive den primære adresse – men det er jo lidt svært, hvis man rejser rundt, som I gør (Og jeg gør lige om lidt!). Har I så bare valgt en tilfældig adresse, eller hvordan? 🙂

  Og tusind tak for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Rosendahl

   Jeg gav min mors 🙂 Og tak… Dejligt du nyder at læse med

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Aha – jeg har forstået det som, at man skal angive en adresse i det land man rejser i. Det må være mig, der har misforstået det så. Så er der jo ingen problemer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara kjems

  Vi bruger også VPN byen her i Thailand og vi brugte det også sidste år da vi var 2 mrd i Caribien. Det virker altså og jeg kan også klar anbefale det. Vi har skulle opgive en adresse her i thailand. Da de kunne se at vi udelukkende brugt den herfra og ikke fra DK. Tak for en super blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu om dage er der SÅ mange udbydere at vælge mellem. Har selv bekendtskab med over 20 af dem efterhånden, og langt fra alle er disse, har været lige gode.
  Jeg har derfor lavet en hjemmeside, med mine egne erfaringer, så andre kan drage nytte af dem: http://www.anonym-online.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anelly

  Jeg bruger ibVPN (http://www.ibvpn.com) til at få adgang til geo begrænsede hjemmesider, mens jeg rejser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VPN

  VPN kan på det varmeste anbefales; især når man er på rejse, da det giver øget sikkerhed og man kan få adgang til f.eks. DR.dk og andet dansk materiale.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøsetricks for en sleepover