Bryster, mænd og opbevaring...

Tip til småbørn på rejsen…

a2

Dengang vi rejste afsted,  havde vi egentligt ikke gjort os så mange tanker om hvad vi skulle have med? Vi havde faktisk næsten intet med, og vi har slet ikk noget tilbage af det vi kom med… Heldigvis har vi haft besøg et par gange siden vi rejste afsted, hvor familien har taget de ting med som vi savnede her på rejsen. Det betød også, at jeg havde shoppet vildt meget inden de kom til jul.
En af vores yndlings indkøb er den her slynge… For det første har vi allerede aflivet fem klapvogne her på rejsen, da den kvalitet vi kan købe her simpelthen er for dårlig. Det er faktisk ret tragisk og irriterende for vi savner en ordentlig klapvogn! Det er jo bare ikke lige sådan en nogle folk gider at sende ned til os, da det er lidt nemmere at glæde os med dansk slik.. Men de dage vi kører scooter, så kan vi ikke have klapvogn med. Da Rumle stadig ikke kan gå de lange stræk så krævede det lidt nytænkning. Jeg købte den her slynge, og den har vist sig at være perfekt. Den fylder intet i tasken, vi bruger den som sele når vi kører scooter, han kan også sove i den, både når vi kører og vi går. Den kan endda foldes ud, så Rumle også kan sidde på den på stranden. Vi går i så mange forskellige terræn, og det er rart at have noget med til Rumle-slæberiet der ikke fylder. Så den kan jeg altså anbefale til rejsen som et supplement til klapvogn. Den kan købes her naturebaby.dk

a4

Jeg kunne selfølgelig ikke dy mig for også at shoppe nogle søde t-shirts og undertrøjer til børnene samtidig… Vi har ikke så meget tøj med hver, så det er altså lækkert med noget nyt tøj i tasken…

image

Vi smider ca tre styks tøj ud om ugen, fordi kvaliteten er så dårlig. Så skal i være afsted længe, så bliver i glade for at have dansk kvalitet med også…

a1

En anden ting jeg samtidig shoppede, det var tandpasta til børnene (navnligt Rumle) for han sluger altid tandpastaen, og da det både er usundt og samtidig kræftfremkaldende, så er det ikke så fedt, at han hver aften sluger tandpasta fra Thailand. Så jeg købte nogle stykker af de her økologiske milde børnetandpastaer som børn gerne må sluge.

Da jeg fandt alle disse ting et og samme sted hos NATUREBABY.DK så tog jeg lige kontakt til dem den ene dag, og spurgte om jeg måtte give mine læsere en rabatkode OG DET MÅTTE JEG…
Det betyder at I til og med på søndag den 25 kan få 10 % rabat med denne Rabatkode: X51G43royy

I kan shoppe HER

I samarbejde med Naturebaby.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryster, mænd og opbevaring...