Lille sommerferie

Helt Unik

Ny lækker konkurrence på min Instagram verden_som_legeplads.

image

Som nogen måske ved så kommer jeg fra Nykøbing F. Der boede jeg, til jeg var 21 år, og pludselig opdagede København! I Nykøbing der ligger en vildt lækker skobutik Unik. De har så mange lækre sko, en lækker butik og en lækker onlineshop.
Jeg har virkelig savnet at gå rundt i stiletter på vores lange rejse, men der var aldrig et godt tidspunkt. Jeg var i byen én nat, da jeg var i Asien, og den nat havde jeg ikke engang et par stiletter, så jeg sad møg jaloux og kiggede på de langbenede shemales der dansede omkring mig i deres stiletter.
Iført klipklappere blev den en ret fed aften alligevel, men jeg blev da høj på alle måder, da mine stiletter kom med posten her i det danske land for en uge siden.
Nu når backpacklivet er lagt på hylden for en tid, så nyder jeg, at gå langbenet rundt i mine nye lækre stiletter.
I kan vinde et gavekort til Unik-sko ved at gå ind på min Instagram 👉🏻

I kan også hygge-shoppe lidt lækkert HER
hos Unik online til jeres fødder (de skal jo også forkæles) 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille sommerferie