Sol, sommer & ferie

MUMS

image

Jeg plejer ikke sådan at lege madanmelder her på rejsen. Men der plejer altså heller ikke at være så meget at skrive om, når nu man er mega træt af thaimad og bare drømmer om en dansk medister.

image

De steder vi har været hvor der har været danske restauranter, der er jeg helt høj gået ind og sat mig ved et bord, men er gået ud helt ‘øv’ ud i fortvivlede over, at de ikke kan få det til at smage dansk, og lave sprøde svær! Når nu man savner noget meget, så må det jo godt være gennemført eller bare lidt..
Så kom vi til Hua Hin. Og nu går der nærmest madanmelder i den. Jeg siger jer, jeg/vi har ikke fået så god mad siden vi var i selveste Danmark. Stedet hedder MUMS.

image

Man skulle næsten tro, at jeg selv havde fundet på navet… Vi snakker altså stegt flæsk med persillesovs der smagte som var ens oldemor genopstået i et køkken i Hua Hin, vi snakker ribbensandwich med sværd der knaste mellem ens tænder i sådan en grad, at vi kun manglede nisserhuer, vi snakker rugbrødsmadder der var som taget ud af et eventyr. Ja rugbrød er et eventyr efter 15 måneder i ris-land.

image

At vi skulle finde så god dansk mad i Thailand, det havde jeg aldrig drømt om. Jeg havde faktisk mistet troen på det.
Det var jo selvfølgelig også derfor vi nærmest boede der, for når man har så god mad i scooter afstand, så ville det jo nærmest være provokerende overfor ens mave, ikke at spise sig mæt der!
Den lå også lige i gåafstand fra stranden, så min mave følte bare det var den rigtige beslutning også at spise frokost der.

image

Man stopper jo heller ikke med at læse halvvejs igennem en god bog, nej jeg måtte smage hele menukortet.
Ungerne nød det også, selvom de mærkeligt nok ikke var trætte af ris!!! (Har jeg virkelig født dem!?!?).
Det var det første sted hvor vi boede med et rigtigt køkken, men det sårede mig slet ikke, at vi ikke brugte det. For hvordan i alverden skulle vi kunne lave lige så god mad?

De er også så søde dem der har stedet, og da Mikkel, Victor og Emil var rejst hjem, der var de så søde til at forklare mig, hvor jeg skulle køre hen, når jeg skulle finde dit og dat, og hvor der var fede oplevelser at hente. Mega gennemført sted…

image

Kokken Peter og Lasse der ejer stedet de er vildt søde, og man kan virkelig smage Peters CV. Dem takker jeg virkelig for en sand kolonarisk oplevelse… For nøj det gør godt med en bid af Danmark, for det er helt sikkert undervurderet, hvor meget man savner dansk mad, særlig når man hedder mig.
Nu mangler jeg bare at finde en dansk bager der kan lave mig en rigtig spandauer. 🙂

Restaurant MUMS ligger her: soi 55 house 21/3 ( Hua Hin)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol, sommer & ferie