Vores første test

Et helt nyt kapitel…

image

Mikkel og jeg har besluttet os for at gå hver til sit. Det er egentligt ikke som sådan en trist beslutning, for den kommer sig egentlig af, at vi er blevet hinandens bedste venner.
Det venskab bevarer vi, så vi siger ikke farvel til hinanden i vores liv.
Da vi også har fire børn sammen, så er vores venskab og gode teamwork en vigtig og slet ikke ubetydelig del af vores liv.

Vi har lige været på en fantastisk rejse sammen, hvor vi havde det fantastisk sammen. For det har Mikkel og jeg egentlig altid haft det sammen. Vi bor også sammen endnu, da vi ikke gider stresse over at flytte hver for sig. Vi tager det stille og roligt, og det har vi gjort, siden vi tog denne beslutning for 2 mdr siden. Lige da beslutningen blev taget, der var det ret underligt at bo sammen, for der er jo også en masse nye følelser man skal forholde sig til, men nu har vi vænnet os så meget til det, at det er en rigtig rar løsning. Boligerne hænger jo ikke på træerne her i Valby, og travlt har vi jo ikke…

image

Vi har stadig mange fælles drømme, som vi gerne vil udleve, selvom det er som venner i stedet for som par. Vi vil fx gerne prøve at bo et år i udlandet, rejse meget mere på lange rejser og ja, hvis vi kan være dele forældre i Danmark, så kan vi jo også i alle andre verdens hjørner.

Vi har lige haft den fedeste rejse sammen, selvom vi egentlig var lidt færdige med at være kærester, så jeg ved, og jeg tror på, at vi stadig kan alt sammen med det venskab vi har.

image

Børnene har vidst det en måneds tid, og de syntes det er helt fint og er enormt positive omkring det. Det kommer sig nok af, at de kan se vi hyggesnakker, griner og stadig giver hinanden en krammer. Om der kommer en reaktion når Mikkel flytter, det må tiden vise? Men smil smitter, og når vi er glade, så er de også glade…

Så alt i alt så føles det helt rigtigt… Og nu begynder et helt nyt kapitel i vores og i mit liv…

1 kommentar

  • Held og lykke med afgørelsen.

    Du skriver at du vil prøve at bo et år i udlandet på et tidspunkt. Har du gjort dig nogle tanker om hvor?

    Jeg har mand og 4 børn, og vi vil også bo et år i udlandet om 3 år. Vi har rejst rundt i asien inden vi fik børn, og synes det kunne være spændende at bo i sydamerika. Uruguay virker som et trygt og spændende land.

    https://runaolsen.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første test