Et helt nyt kapitel...

Madpakker og hygge på én gang

Sådan måtte alle tirsdag eftermiddage godt være…

image

Efter at jeg havde løbet et mindre marathon igennem fritter og børnehaven, for at finde halvdelen af mine børn blandt alle de andre lyshåret børn, så hoppede vi på cyklen hjem for at samle den halvdel børn op som selv kan finde hjem. (Bonus info: det er ret lækkert at den halvdel godt selv kan gå hjem)

Vi tog ind til søerne for at deltage i et bloggerevent, hvor børnene selv skulle lave kreative madpakker i samarbejde med Schulstad (så der manglede ikke brød ☺️)

Madpakker er virkelig et område hvor ny inspiration altid er velkommen, og særligt når man ser hvor hurtigt og nemt, de kan laves lidt mere sjove og lækre.

image

Det var simpelthen så fint til det event, og der kom kokkehuer og forklæder flyvende til ungerne, lige da vi kom ind af døren.
Der stod alt lækkert til madpakken, og der var gang i gryderne til den varme mad.
Dem der stod for arrangementet, de var sådan nogle man godt gad at være i famile med. Sådan nogle man kan lide med det samme, og så var de lynhurtige til at aktivere børnene med piskeris og skeer der skulle drejes rundt i noget der skulle blive til mad.
Rumle åd flormelis direkte fra æsken, Emil lavede små madpakke æsker med tørret frugt, Anton skar brød ud indtil hans tårn af brød var ved at vælte, og Victor var lidt af en haj til at lave mad helt fra bunden…

image
Det blev virkelig til meget lækkert mad, og så skulle jeg ikke engang hjem og lave aftensmad… Eller madpakker i morgen – Win win…

Og det var nogle glade drenge der pakkede deres fine madpakker i tasken her til morgen ☺️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et helt nyt kapitel...