Alene i New York

Sommerfugle i maven…

image

Jeg havde været ret spændt på, hvordan det ville være at kaste mig ud i mit New Yorker eventyr. Jeg var rejst afsted med sommerfugle i maven, og de sommerfugle blev ikke mindre af, at stå ansigt til ansigt med den skønne by. Det hele føltes så rigtigt, og det gav mig et stort smil på læben.

image

Det er sjovt, som man kan blive helt forelsket i en by første gang man ser den. Der hvor alt fascinerer en, og man nærmest falder over sine egne ben, fordi man skal se, mærke og opleve det hele.

image

Det var min første dag der, men tiden gik allerede for hurtigt. Når man ser rigtig meget frem til noget, så finder man lettere en skuffelse, da forventningerne er blevet skruet op. Det var ikke tilfældet her. Alt levede op til min fantasi, og ja den by var endda endnu mere lækker og spændende end jeg havde håbet på.

image

Jeg vidste, at jeg ville savne det hele igen, så jeg nød hvert et øjeblik.

image

Lige meget hvor jeg så hen, var der smukke bygninger, liv og en puls jeg aldrig har oplevet før. Folk stopper og snakker. De er så smilede og er imødekommende, at jeg endnu engang tænker på hvorfor Danmark ikke har den sjæl man oplever i udlandet? Rummeligheden, tålmodigheden, imødekommeheden og de mange tilfældige smil der bliver udvekslet.

image

Termometeret stod på 32 grader og jeg havde allerede hjemmefra booket en ret fed dag igennem Expedia. Samtidig med, at jeg bookede hotel og fly, så bookede jeg også alle de aktiviteter jeg gerne ville opleve i New York. Det var en virkelig god beslutning for så nåede jeg alt det jeg ville, og jeg skulle ikke bruge mine kostbare dage på at finde steder, hvor jeg kunne booke billetter og risikere at den ene dag tog den anden og jeg kun nåede halvdelen.

image

Jeg tog afsted på en virkelig anbefalelsesværdig sejltur. Craft Beer Tasting Sail on the Clipper City.

image

Det var et stort flot sejlskib (sådan et Peter pan skib) og ombord var der ølsmagning. Der var alt fra de helt lyse øl, til de mørke øl. Der var kiks, frugt og ost og mens man så lige råhyggede for sine smagsløg der på båden, så sejlede båden rundt i Hudson River forbi Frihedsgudinden og med hele smukke New York som udsigt.
image

Det var en tur jeg virkelig kan anbefale. – (Slip 2 in battery park, near Peter Minuit Plaza, New York)

Efterfølgende tog jeg på en guidet Tour til Ground Zero. Det var så spændende at se det i virkeligheden, det er jo virkelig et stykke historie som min generation har fået under huden, og de to tårne væltede jo som dominobrikker ud i verden og skabte både krig, historie og har efterladt en masse sorg.
image

De to tårnes gamle pladser er udskiftet med gigantiske vandfald og der er lavet et museum for 9-11. Klart et besøg værd når turen går til New York.

image

Jeg havde booket alt samlet inden afgang hos Expedia. Det gjorde det hele meget nemmere, især når man har så få dage derovre, så var det virkelig fedt med en plan. Du kan booke og besøge deres side HER (ADVARSEL der er mange lækre ture 😉 )

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene i New York