Vores første test

image

Jeg har været så heldig sammen med mine fire børn at teste solcremer fra Derma. Solcremer er virkelig noget vi har fået en holdning til efter 15 mdr i sydens sol, for der findes så mange dårlige solcremer som ikke er pengene værd.

Vi har testet fire styks, og de alle er faktisk meget forskellige.

Derma er godkendt af Astma – Allergi Danmark og Nordisk Miljømærkning. (Allerede der scorer de gode point hos os)

– INGEN PARFUME
– INGEN PARABENER
– INGEN FARVESTOFFER – We like it ☺️

Derma Sololie – Høj SPF 30

image

Er en sololie der er virkelig nem at have med at gøre. Den kan nemt lige sprøjtes på, så man behøver ikke stresse over sand på hænderne, eller at børn der løber væk, for man kan lige sprøjte dem i farten. Den er guld til dem hvis børn bare ikke gider smøres ind, for det går så hurtigt, og den suger sig lynhurtigt ind i huden. Så er den også blank, så man går ikke rundt med hvidt creme der ikke er smurt helt ud.
Jeg kan godt selv sidde stille, når jeg tager creme på, og her vinder den point fordi den gør min hud så blød (olien) og er meget nem at påføre.

Derma solspray 30 – Kids (Høj SPF)

image

Det er også en spray. I modsætning til olien skal den smøres ud, da det er en creme og ikke selv fordeler sig. Den er ret nem at bruge og har hele 250 ml. Så der er til et godt stykke tid i sådan en (medmindre man har fire børn ☺️). Ved badning skal man opføre et nyt lag. Den efterlader ikke huden fedtet og sandet praller af ungerne igen.
Det vigtigste ved en solcreme til børn (syntes vi) det er, at den ikke svier når den løber i øjnene ved badning, og det gør denne ikke.

Derma Ansigtssolcreme – 15

image

Lækker solcreme til ansigt der ikke fedter huden. Den gør huden blød, og igen er positivt at denne her heller ikke svier i øjnene. Den har ikke så Factor, så man får stadig gyldne kinder så man kan få lidt sommerlook. ☀️

Derma – 50 HØJ SPF

image

En god lille solcreme (75 ml) lige til at have i strandtasken. Den er som de andre også meget hurtig til at suge sig ind i huden og efter lader den blød. Den har en rigtig god beskyttelse. Selvom vi nogen gange glemte at smøre børnene ind efter hver af deres mange badeture, så holdte den dem godt beskyttet. – den er dog IKKE vandfast. Den gjorde det bare godt alligevel.

image

Alt i alt har jeg faktisk ikke noget dårligt at sige, for de alle havde god beskyttelse, de sviger ikke i øjenene, de er nemme at påføre og de suger sig hurtigt ind i huden, så sand ikke sidder fast på huden. ☀️ Så alle stjerner herfra… Og HUSK solcreme hjemmefra hvis I rejser til Asien, for ellers oplever I alt det modsatte af dem her, plus der er meget giftigt i dem.

image

Lavet i samarbejde med testfamilien og Derma

1 kommentar

 • Stine og Frederik

  Hej Tina 🙂
  Du får sikkert rigtig mange af de her spørgsmål, men vi håber alligevel at du vil svare os!
  Hvordan oplevede du vejret i Asien i september? Og opholdte i jer i Thailand i september måned?
  Vi skal backpacke i primært Thailand i en måned til halvanden fra D. 3, og vi kan læse os frem til at det er midt i regntiden. Vi ville være kede af det, hvis det kun var regn og overskyet.
  Selvom vi godt ved at det næsten ikke er til at svare på, eller garantere noget,
  Kunne det være rart at høre fra nogle, som har været der på den tid, hvordan vejret var der?:-)

  På forhånd mange tak!

  PS. Vi er vilde med bloggen og din Instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg