Rumle tester cykelstol

Efterårshygge


image

Det er så lang tid siden, at vi har oplevet kronisk dårligt vejr, kulde og det der hedder efterår.
Måske fordi at vi netop har været i varmen så længe, nyder vi faktisk mørket, regnen og blæsevejret mere end jeg mindes vi har gjort før.
Der er jo en masse andre hyggelige ting man kan lave, når vejret ikke er til badebukser og strand.

image

Stearinlys, varm kakao og et godt spil. Børnene elsker det, og selvom vores børn ikke er den slags børn der spiller for meget computerspil, så er det stadig dejligt, at se dem spille et brætspil.
De griner på en anden måde sammen, og det virker som om, at de er tilstede på en helt anden måde.

image

Jeg syntes, at vi har fyldt skabet godt op med spil, og da Hasbro skrev om børnene ville prøve en af deres spil, så takkede vi pænt ja. For det er så hyggeligt, og ikke mindst for, at være med til at sætte lidt fokus på hyggen ved brætspil som famile.
image
Vi (Victor og Emil) valgte Monoply spillet, og det er ret sjovt. Ikke mindst fordi de kan bruge dankortautomat (det jo sejt) og så er både sjovt og spændende.

Jeg kan ihvertfald anbefale at slukke de elektroniske skærme lidt, og så tænde nogle stearinlys, lave varm kakao, lidt kage og så hygge rundt om bordet med et sjovt spil 🙂

Lavet i samarbejde med Hasbro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rumle tester cykelstol