Vinderen er...

Hverdagens små eventyr

image

Tænk sig, at komme hjem til så mange kram…

Der er en verden derude, der er så forunderlig, vidunderlig, spændende og smuk. Herhjemme kan det godt regne lidt for meget, årstiderne skifter og den bare hud bliver skiftet ud med nøgne træer. Vi gemmer os lidt når mørket kommer, og de smilende cykelture igennem København i en sommerkjole bliver erstattet af regnfrakken når der kommer regn og slud. Men der er til gengæld noget herhjemme, som vi ikke kan tage med ud i verden. Nemlig alle de kram fra dem der betyder noget herhjemme: Familie, venner, kollegaer og naboer.

Når de folk holder om én, opdager man slet ikke at det regner.

Det en rejse der aldrig står stille, når man er omgivet af folk, man holder så meget af. De fylder så mange smil, eventyr og grin ind i ens liv. Vi kan være rodløse for en tid. Vi kan se og opleve, men fordi kærlighed er så stærk, så behøver solen ikke altid at skinne, og pludselig kan man mærke, at det er her man hører til trods alt.

I går løb jeg gennem regnvejret over Kongens Nytorv og ned til Admiralgade sammen med en af mine dejligste veninder Anne Mette. Vi gad slet ikke at være våde, for vi skulle ind på en smuk restaurant. Men fordi det regnede kom vi grinende ind af døren. Så sad vi der. Min veninde og jeg på den hyggeligste restaurant, fyldt op med god stemning og udenfor piskede regnen ned. Der var stearinlys på bordet, hvidvin i glassene, smukke retter der smagte som en drøm, og den slags hygge jeg ikke kan finde nogen andre steder i verden end herhjemme, og lige i går på den hyggelige restaurant KöD midt i hjertet af København. Det er sådan et øjeblik sammen med de mange andre øjeblikke, hvor jeg tænker, at livet er en rejse – også når vi er hjemme. Fordi vi konstant er i bevægelse, når intet står stille og når livet er fyldt med smil, fascination og hygge.

image

Jeg vil rigtig gerne anbefale jer at prøve restaurant KöD. Det er tit man ikke helt ved, hvor man skal prøve at spise, og står I en dag og tænker ”Where to eat?”, så er den et must. Der er simpelthen så hyggeligt, og betjeningen er rigtig venlig. Desuden er maden så lækker, at jeg helt får lyst til at gå ud i køkkenet til kokkene og lære nogle tricks, om at stege en bøf. Jeg har spist på restauranten et par gange, og også stjålet lidt fra mine veninders tallerken (skal jo smage det hele), og der er altså ikke en forret, hovedret eller dessert som endnu ikke har stjålet mit madhjerte. Det er virkelig lækkert det hele, så bare gå amok på menukortet.

image

Husk at bestille bord, for der er altid mange derinde det kan I gøre HER

image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er...