På varan jagt i virkeligheden

En mor til fire drenge har listet ti ting, du bare SKAL kunne, hvis du har smådrenge i hjemmet…

Jeg læste en artikel idag på dagens dk, som jeg egentligt slet ikke kunne nikke genkendende til. 
Her er hvad JEG syntes en kommende drengemor skal GLÆDE SIG TIL….
Du finder link til artiklen nederst…

For at give kommende mødre til drengebørn en lille ide om, hvad der venter dem, har jeg udarbejdet en  liste over nyttige forudsætninger når du skal være mor til en dreng. 
1. Du skal elske at bade, og nyde disse stunder hvor du boltre dig i vild og sjov leg, med nogen der ikke er bange for at få vand i hovedet og får dig til at grine så du kommer til at sluge vandet. 
2. Du skal nyde den løse og afslappede form for humør drenge har. 
3. Husk at nyde at dine drenge ikke tager så lange bade, og det fortsat kun er dig alle venter på inden i skal ud af døren. 
4. Drenge er faktisk ret gode til at sidde stille og lege, så lad dig ikke skræmme af folk der siger drenge er vilde. Du skal bare huske at give dem mulighed for at kunne fægte og løbe når de har brug for det. 
5. Drenge er små kærligheds krapyler, og de overøser dig med kærlighed. Der er jo noget om snakket, fars pige, mors dreng. Og med den rette opdragelse så er de, de mest hengivende og betænksomme brødre og mennesker, der ikke slås, når der er små uenigheder. 
6. Drenge har godt af at lære tjansen, at rydde op. Og du kan faktisk brænde noget af deres energi af, hvis du sætter dem til at hjælpe til. Og en dag vil en kvinde i deres liv takke dig for din indsats 🙂 
7. Din mad vil fremover blive værdsat, de elsker mad og de spiser meget. Men det bedste er at de sætter pris på den mad du har stået og lavet, ikke kun nu, men også når de bliver voksne. Hvilken søn vil ikke gå igennem regn og blæst for at få mors frikadeller…?
8. Drenge falder og slår hul i bukserne, dont cry… Klip dem over, og så har du et par gratis shorts til næste sæson. Og drengemor, du kan se frem til at I ikke skal diskutere hvad småfolket skal have på om morgenen, for de fleste små drenge er ret ligeglade. 
9. Drenge kan godt lide at gå nøgne rundt derhjemme, og i underbukser. Og det kan du som mor drage fordel af, for din vasketøjskurv, den vokser ikke så længe spildt yoghurt rammer Adams kostumet. 
10. Tissemænd…. Ja, dem kommer du ikke uden om, i en kort fase så lufter de den også gerne og viser den stolt frem. De er glade for den, og det fortsætter de med at være resten af livet… Og en dag skænker den dig de skønneste børnebørn i verden… 
Og hvis legepladsen ikke er stor nok til at få brugt drengenes energi, så skal du bare rejse ud i verden med dem.
Hilsen Tina
Lykkelig mor til fire dejlige drenge, som har verden som legeplads
Du kan læse det artiklen fra Dagens dk her:

http://www.dagens.dk/udland/disse-10-ting-skal-mødre-med-drenge-gøre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På varan jagt i virkeligheden