MUMS

Billig bungalow, rejse og hotel

P1018868 

Hvordan er det lige man bor billigt på rejsen? Jeg får rigtig mange mails, og jeg ville ønske, at jeg kunne nå at besvare dem alle.
Vi har boet meget blandet på rejsen. Bambushytter, bungalows, træhytter og lækre hoteller. Men lige meget hvor vi har boet, så har vi aldrig betalt over 200 kr pr overnatning (for os alle).
Vi har kun gået efter TILBUD. Der er nemlig altid tilbud på nogle hoteller, og vi har op til flere gange sparet helt op til 70%. Det er virkelig noget der batter, for så har vi boet i luksus og betalt ca 100 kr pr nat.

2

Her kan I læse lidt om hvordan vi gjorde.

Hotel:

Når vi bookede hoteller, så gik vi kun efter tilbud. Der er en masse gode sider på nettet hvor I kan få de bedste tilbud. I kan spare rigtig mange penge, og bo til den halve pris end dem på naboværelset, hvis I booker de rigtige steder. HER kan I få virkelig mange tilbud. En side vi ofte har brugt.
Vi har boet på luksus hoteller i Bangkok for helt ned til 75 kr pr nat (for 2 voksne og 4 børn).

image

Bungalows:

De fleste billige bungalows, dem finder I slet ikke på nettet. De opfylder ikke de ‘luksus’ krav der skal til, for at et booking firma vil udleje dem. Men det bliver de ikke mindre hyggelige af. Der skal man booke face to face og man kan altid forhandle hvis man tager mere end 3 overnatninger.
Der er altid ledige at finde selv i højsæsonen. Så I kan trygt booke når I er der. Vi har aldrig stået uden en bungalow/hotel på rejsen.
Vi har boet i bungalows fra 50-100 kr pr nat i Thailand og i Cambodia var det helt ned til 18 kr pr nat (for os alle)

Hvis I tilmelder jer nyhedsbrevet HER fra Secret Escapes, så får tilbuddene før alle andre. Der er ofte så gode tilbud, at man endda kan fristes til en mere spontan ferie, fordi det kan gøres så billigt med både fly og ophold.

1

Lavet i samarbejde med Secret Escapes

3 kommentarer

 • Lene

  Hmm jeg kan kun finde to steder i Thailand på den hjemmeside du foreslår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har i seriøst lejet noget igennem Secret Escapes?
  Det synes jeg aldrig i har nævnt, eller er det blot noget i bliver betalt for at nævne af Secret Escapes??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Uha ikke for at virke mistroisk. Men det virker en smule utroværdigt, at der kun er et eneste hotel i hele Thailand. Og du skriver, i har booket mange gode tilbud her igennem. Pas på med at lade dig lokke af let tjente penge, ved at reklamere falsk. Feks tænker jeg nu. Eij, hende gider jeg ikke følge.!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUMS