M&M's øen

Den bedste date

Lørdag var dagen som Mikkel og jeg virkelig havde set frem til, og som jeg virkelig havde funderet meget over hvad skulle bruges til…? M&M’s skulle passe børnene hele dagen og hele aftenen. Nogenlunde lige så højt som vi elsker at være sammen med vores skønne unger, nogenlunde lige så meget så vi frem til en dag, hvor vi ikke skulle kigge efter børn, høre på børn og ja, se på børn. Sådan en dag hvor det kun er folk der er over 150 cm høje der må snakke til os, og kun folk der ikke tisser op af andres terrasser (Rumle!!!), folk der ikke spilder halvdelen af deres mad, og folk der ikke snakker uafbrudt (Arg det har de vist fra mig!). Bare sådan en flette fingerdag, føre en samtale uden at blive afbrudt dag og hyggedag.

w1

Børnene blev afleveret med en masse kys og kram til en masse kys og kram. Vi gik ned af stranden, op af en lille grusvej og der ville vi finde en pickup taxa der kunne kører os til nærmeste paradisstrand. Der var så lidt sprog udfordringer, så han anede ikke, hvor han skulle køre os hen? Vi sagde, at vi ville give 100 baht, han nikkede ja (mærkeligt nok når han ikke anede hvor han skulle hen) og så kørte vi afsted KUN os to og ingen børn!!! Det var mærkeligt… Der manglede ligesom noget, da det er helt uvant ikke at have dem ved vores side her i disse omgivelser.
Vi blev sat af på en virkelig lækker strand, men der var alt for mange mennesker. Nu skulle vi have ro og intime omgivelser… Vi købte lige et par dykkersæt, og så tænkte vi, at vi da bare lige ville gå ud og preje en ny taxa, for dem kunne man godt fristes til at tænke der ikke er mangel på her i Thailand. Det er der generelt heller ikke, men ingen regler uden undtagelser. Vi var taget på vores lille date uden sko på, dem havde vi glemt, fordi vi gik langs stranden. Et par klipklapper havde gjort underværker da vi åbenbart gik på den eneste vej i Thailand uden taxaer! Vi gik på brandvarm asfalt, det gør lige så nuller som det lyder! Så gik vi også I et tæt bevokset område, og der faldt snakken på, at chancen for at møde slanger var ret stor. Inden længe så vi også op til flere der lå klasket ud på vejen, det måtte jo så betyde at der nok var en del levende også… Med sådan en anelse slange nøjer, begyndende 500 graders forbrænding under fusserne og verdens smukkeste udsigt. Så præsterede vi alligevel at gå og nyde turen, fordi vi gik der selv, bare os to lige her i den store verden hånd i hånd. Endelig, efter at have gået længe kom der en taxa, han gad så ikke forhandle pris!!!! Han vandt, og vi kom i skygge og kunne nyde køreturen med udsyn ud over bjerge og jungle.

w2

Vi blev sat af på en virkelig lækker strand, og der gemte der sig også en hyggelig restaurant. Se lige os, uden børn. Der sad vi og spiste, bare Mikkel og jeg. Det er sku hyggeligt, og fordi vi nu engang elsker vores skønne drenge, så listede der sig også lidt savn ind, for nøj, vi ville gerne vise dem den strand også.

w3

Vi fik mega god mad, så kiggede vi på dem der havde børn med, og snakkede om, at det der med at have børn godt kan se hårdt ud udefra (de så lidt belastende ud de børn vi kiggede på), men indefra, så er det lige så nemt som det er dejligt. Vi snakkede om hvor fedt det kunne være at køre USA rundt i en autocamper, eller cykle hele Europa rundt med et telt i tasken… Det var så dejligt bare at sidde og snakke, tulle hen og få en Shake efter maden, så bare sidde i sandet og snakke videre…

w4

Som en slags prikken over i’et, ville vi have lækker wellness massage, sådan et relax nydelses øjeblik, hvor vi oplever hvordan det er, at være på en strand hvor det ikke er børn der kravler på os, men istedet små damer med tryllehænder der skulle give mig relax massage på hoved og skulder, og Mikkel skulle have ordnet fødder. Vi tog helt fejl!!! Det var kæmpe “Rumler” der angreb os, og de havde slet ikke forstået, hvad vi havde valgt på deres massage menukort! Der var til at starte med, en virkelig skæv vægtfordeling, jeg mener bare, at det er ikke alle thai’er der er små nips. Det er heller ikke alle thai’er der forstår engelsk!!! Hun kom springene op mig, og derfra gik hun ellers igang med at mase mig, knække mig og straffe mig for noget jeg ikke ved om jeg var skyldig i? Med en agressiv thai’er kravlede rundt på ryg, numse og ben klynkede jeg til Mikkel, over at jeg ikke kunne mærke det der wellness, men Mikkel lå bare og grinede, da han er pænt kilden under sine tæer, og de sad to mand høj og angreb de tørre jordskævls belagte fødder med høvl, sliber og et eller andet crazy der etser hud væk. Pludselig stoppede hun sit angreb på mig, og gav mig to store dask i ryggen ‘okiiii you finish now’. Jeg er hvad nu? Jeg har jo slet ikke ligget og slappet af i nærheden af wellnisser endnu!!! ‘What about my head and shoulder massage?’ det gjorde lige hendes dag mere nederen, hun mumlede ‘Arg okiii lay down!!’ Så klaskede hun ellers noget der minder om en træt kattepote i mit hår, hendes anden hånd lå død ved siden af, og gav mig så lige 3,7 minutters massage i hovedet inden hun gentog ‘Okiii you finish’. Mikkel havde fået nye fødder og jeg trængte til en ny krop efterfølgende.

w5

Efter angrebet gik vi ned og hyggede med en kold Shake i varmen, og der sad vi og kiggede på den smukke strand HELT UDEN, AT SKULLE HOLDE ØJE MED BØRN!!! Vi havde de der dykkermasker der klæder en bedst under vandet, så vi svømmede ud i det klare vand. Aldrig før har vi set noget så smukt før, vi dykkede afsted hånd i hånd og så fisk i alle verdens farver, koraller og søpindsvin. Vi var pludselig så tæt på verden, og samtidig så langt væk fra vores verden. I en verden af disney, magi og forunderlighed. Da vi havde plasket rundt på bedste romantiske måde og slugt ti liter vand og et par fisk, gik vi op på en strandbar. Der lå vi i puder og så ud over vandet i godt og vel to skønne timer. Sådan et par skønne timer i tosomhed, en kold øl, en cola,  skøn musik og hyggesnak…

w6

Vi gik tur langs stranden langt ud på nogle klipper, vi spiste på den skønneste restaurent, hvor vi bare nød at vi var os, og at børnene helt sikkert hyggede mindst lige så meget som os. Aftenen sluttede af på en bar med live musik, og han var simpelthen så skøn og glad ham thai’ern der sang. Folk lå på puder med deres øl og drinks, og der herskede bare en stemning af afslapning og hygge, med udsigt ud over havet som end ikke min aggressive thai’er kunne ødelægge… What a Night… Men pludselig blev klokken elleve og vi måtte klaske os selv på ryggen ‘Okiiii finish now’

w7

Vi kom hjem til fire børn, og et sæt M&M’s der havde hygget så meget, at Moster og Mathilde plus unger strålede langt væk af kærlighed, grin og skønne minder fra en dejlig dag og aften hvor alle børn, var faldet i søvn i deres arme.

4 kommentarer

 • Tenna

  Hejsa. Hvor lyder det fedt. Og hvor heldige har I lige lov til at være, at finde sådan et dejligt sted, hvor der både er god snorkling, god mad, live musik og så puder og hygge. Fedt.
  Men hvor var i? Det savner jeg lidt at vide, for det er jo den slags der er god information, når vi selv står og skal af sted en dag.
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vedensomlegeplads

   Hej Tenna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vedensomlegeplads

   Hmmm… Aner ikke hvorfor den slettede mit svar og skrev tak? Prøver lige igen 🙂 Vi aner faktisk ikke hvad stranden hed, da vi landede der ret tilfældigt. Men jeg vil gerne finde ud af det, og så skriver jeg det 🙂 Det vil jeg gøre fremover

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej søs

  Det var en stor fornøjelse, at passe ungerne ❤️Og dejligt i kunne få kærestedag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M&M's øen