Bølger af paradis...

Jeg er imponeret…

image

Det gælder om at være på forkant når man rejser med børn, for de er både klumpede og uforudsigelige, og nogle gange så opdager man helt nye ting der hjælpe en med at være på forkant.. Et rigtig godt tip og sikkert helt nyt tip når I rejser med børn, det er at købe en superlim. Nej vi limer da ikke ungerne fast…! Nej det er til alt det børn ødelægger.
De gør det jo ikke bevist, men barndommen er alligevel noget vi skal være glade for vi vokser fra. De er så klumpet, de der børn, og det er der limen spiller en stor rolle. For har vi fx lejet en bungalow, og en af ungerne lige har været i bad, så træder den klumpede størrelse ud og river håndklædet af knagen. Da de sjældent kan bøjes de knager, og de er lavet at ualmindelig dårlig plastik, så knækker de. Når udlejer så kommer og tjekker bolig inden afgang, og til sin store rædsel ser den knækkede knage, så bliver det pludselig dyrt. For det var ikke bare en knage, det er en knage hun kun kan finde i Bangkok og den koster 300 baht. Bullshit vi har set samme slags plastik rædsler nede i krims krams butikken til 5 baht. ‘Ej det er faktisk ikke den samme!’. (Graaa….) Ja, de udnytter den slags, og det irritere mig hver gang, for jeg hader med stort H at blive snydt… Nu har vi så fundet løsningen, vi køber superlim. Når der står superlim på æsken her, så er det fordi det er super. Som supermand på tube…
Uden at overdrive så kunne jeg drive praksis som førende plastikkirug kun ved hjælp af den lim. Jeg kunne stille 30 års garanti selv til kunder der havde fået lavet en af de tunge brystløft, kun ved hjælp af min superlim. Folk med så slap hud, at det ligner en læderjakke der hænger over et cykelstel kunne jeg få til at lige en stram ung hingst.
I tænker nok ‘det ka ma da ik Tina!’ Jo de mener det her når der står SUPER……
Vi har lige forladt vores hjem i Phuket, og vi har limet en knækket låge til fryseren, en skuffe og nu kommer det Vildeste, jeg limede en skabslåge! Den ledeste del af en skabslåge, I ved, de der hængsler der aldrig er til at skue på. Skruerne var væk? Så kom limen på og (uden pis) på 2 minutter så sad hele hængselen fast, og det er selvom den har fjedrer i så den slet ikke naturligt rammer mod selve skabet.

Jeg er imponeret, og havde jeg været 16 år og en anelse utilpasset, så ville det da være det sjoveste lørdag hvis man gik rundt med den superlim og limede folks ting fast. Den tørrer nemlig på få sekunder, så man ville lynhurtigt kunne se kvindes ansigtudtryk, når hun pludselig ikke kunne løfte sin håndtakse fra bussædet, eller den sure mand i køen i netto, der pludselig ikke kan få sin sko løs fra gulvet. Så kunne man stå der og fnise en hel lørdag væk med noget så enkelt som superlim. Ja, lige indtil den dag ens fingerer sad fast, når man havde limet politibetjentenes bildør fast.

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bølger af paradis...