Tæller dage ned…

Nøøøøøøøj hvor vi glæder os

Så bliver drøm snart til virkelighed, flyttekasser er ved at blive pakket. Til marts drager vi afsted til Asien med start i Thailand. Vi skal rejse rundt, se og opleve I de næste 15 måneder. Et eventyr vi i mange år har drømt om, og nu er det snart… Der er høj stemning i huset når vi taler om vores rejse, vi alle glæder os ubeskriveligt meget. Drengene glæder sig til de dyr de skal se, til de slipper for overtøj og når de kan bade hver dag. Der er smil helt oppe til begge ører når de taler om jungleture, sejlture til øer, pool og smukke strande. Mikkel og jeg ser bestemt frem til de samme ting som drengene, men også værdien i at opleve en anden kulter, være sammen som familie på fuldtid, få en masse oplevelser og til at vi skal nyde asiatisk mad hver dag, opleve nye ting hver dag og til at rejse rundt og se vores børn suge det hele til sig og fylde deres livskuffert med utrolige minder. -Mmmm…

– Mmmm….

– Mmmm…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen