XOXO the fishkillers....

Det skøre giver mening…

imageDet giver nærmest ingen mening, og så alligevel….. Jeg ligger her i en solstol på en paradisstrand, det er efterhånden så længe siden, at jeg har mærket noget der minder om kulde, at jeg kun kan fremkalde følelsen ved, at støde på en sang eller duft der minder mig om vinter eller efterår. Vi har snakket om at tage 3 uger til Kina til vinter, og der kan vi så lige prøve det der kulde, for der skulle jo være bidende koldt…. Vi vil vildt gerne opleve Kina, Det kræver bare lige noget overtøj, og hvor finder man det her? Der elsker jeg jo bare nettet, og nu har jeg alletiders undskyldning for at shoppe online (det har været savnet). Jeg stødte på en reklame for LEGO WEAR og nu når de lige har har vundet TÆNKs flyverdragttest 2014, så kan det jo kun være kvali, og det kan jeg da godt lige fejre det med dem og shoppe lidt. Ja, så jeg har altså ligget her i hundrede graders varme, og forelsket mig i denne jakke til Emil, den vil han nemlig se røv lækker ud i med en cute strikhue til. Jeg har jo selvfølgelig bestilt den så stor, at han også kan passe den når vi kommer hjem, det ville jo være for ærgerligt kun at bruge sådan en lækker jakke i 3 uger. Det virker så forkert, at købe jakke når man ligger her, og der er så lange udsigter til kulde, men nøj JEG ELSKER AT SHOPPE… Min famile kommer til Koh Lanta og holder jul med os (Jubiiiiii…. De er svært savnet), og så kan min søster lige tage overtøjet med, som er bestilt til hendes adresse… En af de gode ting ved, at vi har præsteret, at sætte så mange børn til verden, det er at jeg må shoppe fire gange nu.

Solen skinner, vores tøj er ved at blive vasket så vi snart kan pakke. For imorgen der går turen til Cambodia 🙂

Du kan købe jakken HER og en masse andre alt for lækre jakker og flyverdragter der holder de små 100 % varme og tørre i sne og slud i Kina og i Danmark 🙂

One down tree to go….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

XOXO the fishkillers....