OMG der var langt...

Skøre unger…

image

Der er god tid til hyggesnak, når vi lunter rundt i gaderne… Faktisk er der rigtig godt tid, for vi er jo altid sammen med de der små størrelser, og her er lidt udpluk over de sidste par dages hyggesnak…

“Livin’ La Vida Loca” lyder igennem højtalerne på en gade i Vientiane, da jeg så glad fortæller, at den sang har jeg danset meget til, da jeg var helt ung. Ja, så gjorde mor sig lækker og gav den gas på dansegulvet. Mit kære barn spørger undrende “hvorfor gjorde du dig lækker mor?”
“Jamen det var jo fordi mor var ude feste, og så skulle der jo også scores”
“Jamen har du da haft mange kærester mor?”
“Arg jeg blev nu ikke kærester med dem alle!”
“Så kyssede du nogen uden i var kærester?”
Jeg kunne godt høre, at han ikke syntes, at det lød skide godt men jeg måtte jo svare “ja” han trak vejret dybt “Det syntes jeg helt ærligt er virkelig dårlig stil mor, og jeg er faktisk på en måde skuffet… Jeg håber du i det mindste havde tjekket op på om de havde kærester… ( efter et par sekunders skuffende stilhed) ved far overhovedet noget om det?”

Når man sidder på en restaurant og lige er blevet mæt, og hvis der mod alt forventning lige skulle komme et kort øjeblik hvor en engel går gennem rummet, så er børnene da klar med en indskudt sætning…

“ja, nu er der ikke længe til jeg bliver teenager, det skal nok blive spændende, for så kommer jeg jo i løbetid”

Anton havde lige en sidste ting, som han skulle sige til sin storebror inden hans trætte øjne faldt i, da de var puttet den sene aften:

Anton -“Victor husk nu, at du har lovet mig, at jeg må få nogle af dine damer når vi bliver store…”

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG der var langt...