Madpakker og hygge på én gang

Sommer på planeten

Det har virkelig været en begivenhedsrig sommer… Faktisk er der sket så meget, at jeg næsten slet ikke har fået blogget!

image

Men nu vil jeg indhente lidt af sommerens skønneste minder…

En dag i juli tog vi med drengene på den blå planet. Det var ikke en helt tilfældig dag, for det var til åbningen af deres nye digitale udstilling.

Sebastian Klein kom og fortalte, og han kan om nogen fange børnenes opmærksomhed.
Det er så fascinerende, at opleve hvordan nogen mennesker med deres kropssprog, udstråling og talegave kan fange folks opmærksomhed.

De har fået en kæmpe stor skærm. På skærmen kan børnene med deres mobiltelefon sætte deres egen fisk ud i “havet”. Drengene syntes, at det var ret spændende først at designe deres egen fisk, og efterfølgende sætte den fri. Det er en digital verden vi lever i, og når fisken kan svømme ud af ens telefon og ud på den store skræm, så var der ikke et øje tørt i børnehøjde.

image

De fik også set ægte fisk, og de genkendte en del af dem fra Asien. Dem vi ikke kunne genkende, der kunne vi bruge vores mobiltelefoner til at hente oplysninger om diverse fisk ved akvarierne. Den app kunne vi altså godt have brugt i Asien, når børne spurgte ind til alle de fisk vi så.

image

En virkelig skøn oplevelse vi også fik derude, det var krappejagt. Lige ude foran den blå planet der har vi kysten (ret smukt sted) og der kunne børnene fange krabber. De elskede det. Det var også en yndlings aktivitet i Asien. De stod klar derude med små bambus fiskestænger og fortalte drengene om de krabber de fangede.
Når nu vi ikke altid kan ligge under havets overflade med snorkel i Asien, så er den Blå Planet en alletiders løsning til skønne oplevelser under havets overflade.

Det er ihvertfald en verden der fascinere os, og dagen den var et stort smil hos de fire ‘backpack-unger’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakker og hygge på én gang