Væk mig ikke....

Så ser man lige os…

imageMuhaha…. Vi gjorde det sku, det lykkedes…. Ja, jeg er ikke den blogger der kan berette om mit møde med Britney Spears, eller flotte mig i fashion outfit her på den anden side af kloden. MEN efter en god gang morgenmadhygge idag, så har vi har fanget fisk… På vores egen krog, svedige i solen stod vi med fedtede fingre og klaskede madding på krogen, og så hvordan de snu fisk stjal fra krogen, men der kom altså også bid. imageJeg vidste slet ikke, at jeg var fisker, det er jeg måske heller ikke, for det var ikke mig der hev fisk i alle farver i land, nej det var Mikkel og ungerne. Men jeg kunne li det, det var mega fedt, at stå der og glo ned i det klare vand, og så bare vente og håbe på at en af de flotte fisk gad dø? imageDrengene elsker det, og de er helt fordybet i projektet. Rumle han kan så passende lege med de fisk vi fanger, så er han aktiveret og fiskene syntes nok, at en tur på stegepanden var en mild afslutning efter Rumle havde lært dem at svømme baglæns i baljen. imageDer er noget ret sejt over, at tilberede mad man selv har fanget, og så endda på en ø der har huset pirater. Så ser man lige os sidde der og spise fisk vi selv har fanget, og selvom det gav et hak i stoltheden, at jeg ikke selv havde kunne få en fisk på krogen, så sidder man bare lige der, og ser på de der solstråler der godt kunne fange fisk, så bliver det da ikke bedre.image

Det er sjovt, for alle de asiatiske kvinder vil have taget billede med drengene. De ligner sådan nogle, der lige har spottet at selveste One Direction står og fisker på Koh Samet! Det er virkelig mærkeligt, jeg syntes da også deres børn er søde. Ja, søde, og det er ligesom det… Vi har tit joket med, at drengene skulle tage 10 baht hver gang asiater af alle afstamninger vil have taget billede med dem. imageIdag kom en flok (en stor flok) kinesere så i havn, de spottede Victor stå oppe på broen og fiske. Aldrig før har de vist set et så lyst og smukt barn, for de stod i kø for et billede, og da de spottede at der var flere af de lyshåret så kom resten af ungerne også med på billederne. Der syntes Victor så åbenbart ikke længere at det skulle være en joke,og så hurtigt muligheden for en god forretning. Så han gav dem et stort smil og sagde 10 baht. De grinede så meget, at de betalte ham dobbelt. imageDet har sku været en fed dag, og vi har endda selv lavet den…

 

2 kommentarer

 • Mia Christensen

  Jeres drenge er simpelthen bare helt utrolig smukke! Hvor må det være fantastisk at have fået 4 drenge 🙂
  Jeg er selv den ældste(23) af en søskendeflok på 6, og 5 af dem er drenge i alderen 20, 12, 11, 8 og 6 år 🙂 det er fantastisk!
  I må have en skøn dag!
  Tak for at vi må følge med på jeres rejse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk mig ikke....