Det var sku heldigt...

Væk mig ikke….

Vi er jo været helt på hvilepuls, ja for hvis der er noget der hedder backpackdvale, så er det der hvor vi befinder os nu. Det kræver selfølgelig en portion energi, at gå ned til stranden. Men vi har klarer det lige, og så klasker vi (voksne) ud som halvdøde fluer på strandtæppet. Ungerne de gider ikke det der dovneri, det er også kun for voksne. Vi gider slet ikke dovne med dem, for de dovner på en anden måde, hvor der altid er mærkelige lyde tilsat, eller fingre og tæer i sandet der på en eller anden måde får det til at lande i vores hoved. Nej, så de bruger deres uendelige energi i sandet, som foregår i god afstand til de to fluer. imageØen Koh Samet er tilpas lille og lækker til backpackdvale, for det eneste vi skal koncentrere os om her, det er at svede, blive våde og lege… (Neeeeej, ikke på den måde)….  imageMan skal ikke undervurderer livet som backpack’er, vi er altid nye steder, transport, bolig, og destination skal hele tiden planlægges og der skal tages stilling hele tiden. Det er helt vildt fedt, fordi vi elsker den slags liv fyldt med eventyr, når vi slet ikke kender dagen imorgen, og pulsen man får op når man er på farten, man er også altid igang. Lige så skønt er det med lidt dvaletid, så nu er vi også ved at være møre til mere ukendt eventyr. imageVi har mødt en skøn fransk kvinde (i 50’erne)  der også backpacker (alene vel og mærke, cool ikk…). Hun har gjort os mega hooked på Laos, så nu overvejer vi, at drage dertil  (som i næste uge?). Vi havde ellers snakket om Cambodia, men det kan vi jo altid gøre efter, og vi skal også snart igennem hele Vietnam, og holde jul med hele min familie på Koh Lanta (wiiiii vi glæde os til, at se dem igen, de er MEGA savnet og også det slik og remulade de har med) imageJeg har næsten udnævnt os til cool og fede mennesker, og det er altså gjort ud fra den konklusion, at alle backpacker vi møder er vildt cool mennesker. imageJeg er vild med alle de mennesker vi møder på vores vej, og der er bare noget groundet og hyggeligt ved mennesker der bare rejser rundt. Måske er det den åbenhed, livs og eventyrlyst der gør, at de bare er så fede, at snakke med? Ikke nok med, at vi bliver beriget med nogle fede bekendskaber, så får vi også sådan lyst til at besøge deres land. imageForstil jer lige, at sidde på en terrasse med udsigt ud over vandet, til klokken tre om natten, og høre om hendes liv i de franske bjerge. imageJa, vores næste drøm er at køre jorden rundt i en autocamper, og så kan vi jo besøge alle de skønne mennesker vi har mødt undervejs. Nej, væk mig ikke… Det er en FED drøm 🙂 solen skinner, vi nyder roen, vi drømmer, vi ser verden og møder mennesker der bor hele vejen rundt om den. imagePs. Der er en støvsuger her hvor vi bor, ja det er altså første gang vi ser sådan en her i Thailand. Rumle lignede en der så landingen på månen for første gang, han var SÅ begejstret, og kunne slet ikke forstå hvad det dog var? Han aner heller ikke hvad gummistøvler og strømper er, så mon ikke det bliver et helt eventyr for ham, at vende hjem en dag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var sku heldigt...