De skæve fik store øjne...

Victor min Victor

 

a1

Dagene er ligesom vejret her…Det er altid godt, og alligevel er nogle dage lidt bedre end andre…
Victor min førstefødte lille smukke søn, som egentligt slet ikke er så lille mere. Det er faktisk allerede 10 år siden (snart 11), at jeg brugte en HEL weekend på at føde ham. Det var den dag der ændrede mit liv for altid, den dag da jeg kiggede i de smukke øjne, der gav livet pludselig ubetinget kærlighed et ansigt. En bølge af kærlighed strømmede igennem mig, og det skulle vise sig, at være en bølge af lykke der ingen ende har. For hver gang jeg ser i hans øjne, så ser jeg den kærlighed der blev skabt lige i det øjeblik, og som kun bruser højere og voldsommere jo mere han er den han er, nemlig min Victor.

a2

I lørdags var det Victordag, eller rettere Victor og mor dag… Det er nemlig mindst lige så dejligt at være alene sammen nogengange, som det er når vi alle er sammen. En af drengenes største gaver, det er hinanden. De har et venskab, de har altid en verden i børnehøjde sammen midt i en voksenverden, og de har en vigtig ting tilfælles, og det er deres liv, vores liv og vores oplevelser. En historie de altid vil have sammen, og en histore de skriver sammen. Men nogle kapitler må man gerne skrive selv, og bare det at have tid alene sammen, det må vi aldrig glemme. For nogen gange er det dejligt bare at have tosomheden, og få en oplevelse sammen som vi ikke deler med andre. Vi pakkede vores kuffert for at tage afsted sammen, og nyde tosomheden på et skønt hotel. Jeg havde glædet mig mindst lige så meget som Victor, for jeg har altid nydt alenedage med ungerne.

a4

Mikkel og de tre andre kærlighedsklumper, de kørte os hen til hotellet og det blev en tårevædet afsked, da Anton pludselig syntes, at der var længe til vi alle skulle være samlet igen, og Rumle sympatigræd med Anton og fornemmede helt sikkert også, at han var på vej til at gå glip af noget hyggeligt.
Da vi havde vinket farvel så stod vi der som to funklende stjerner på vej til at tjekke ind på vores hyggelige hotel.
Victor havde nærmest ikke kunne sove i tre dage i bare spænding over denne dag, og nu var lykken lige der hvor den begynder.
Hotelværeslet var hyggeligt, og ja alt var så hyggeligt, at vi slet ikke vidste hvor vi skulle begynde…

a7

Vi gik lige ned og ribbede seven/eleven for juice og cola og så satte vi os ellers på vores terrasse, og følte os som de to heldigste mennesker på hele kloden.
Vi hoppede op på vores scooter, og der valgte vi meget stratetisk at parkere ved Patong storcenter. Jeg kan blive væk i min egen bukselomme, og eftersom vi havde vinket farvel til Mikkel, så var det ligesom mit ansvar, at vi senere ville kunne finde vores scooter igen.
Det føltes faktisk helt mærkeligt, at vi kørte rundt der kun os to. Mærkeligt fordi chancen for at blive væk lige er fordoblet 99 % og så fordi vi plejer at køre sådan lidt mere crowded når vi er seks.

a9

Med et hurtigt blik ned af billederne, så kan man nok godt se, at vi ikke ligefrem jagter thaimad. Nej vores mad blev det helt store A uden at Asien indgår. Det blev arabisk og amerikansk. Vores frokost blev nydt på MC Donalds som vi ikke så tit støder ind i her i Asien, og aftensmaden blev Kebab… Vi spiste faktisk hele dagen tror jeg? Der blev kørt pandekager med banan og chokolade ind, isvafler, chips, magnum is og kager… Sådan nogle hyggedage, der skal nemlig bare spises lige det der er lyst til…
Vi luntede bare rundt helt lykkelige og fyldte vores maver…

a11

Vi gik ned på et marked hvor der var Tivoli, og jeg har det altså sådan lidt ‘hmmm’ med at kaste penge i de ‘vindebamseboder’ meeeen nu når det var hyggedag, så skulle Victor da have lov. Han købte en pil og hamrede den afsted lige i mål på første forsøg, og så stod han der pavestolt med en bamse i hånden. En ting var at han var ret sej, og en anden ting er at det skete på den bedste dag. DET ER MIN SØN, fik man da lige lyst til at råbe ud over hele pladsen imens både Victor og bamsen blev kastet op i luften.

a12

Fyldte maver, kortspil på balkonen, gåture rundt i gaderne til den sene aften, markedspladser, filmhygge under den bløde dyne på vores hyggelige hotel med aircondition tunet helt op, så dynen føltes endnu bedre, grin, kærlighed, hygge, kram… Og sidst men ikke mindst at vågne op til morgenmad på sengen med boller, muffins, bananer, juice, kakao og en god film, og verdens bedste Victor ved min side…
Det var en af de bedste dage, fordi den var med noget af det bedste jeg har, og jeg kan slet ikke vente til det bliver Emil, Anton og Rumles tur. Næste gang er det Emil der skal med Mikkel, og så finder vi på noget ekstra hyggeligt os der bliver efterladt 😉

a14

Hele denne dag har alt i alt kostet 300 danske kroner… Det er faktisk ret vildt at tænke på…
Hotellet var et kup, for der var 75 % i rabat så vi gav kun 100 kr for en overnatning. For de sidste 200 kr der spiste vi frokost og aftensmad (MC Donalds/Kebab), pandekager med banan og chokolade, isvafler, magnum is, vi var på marked og spille om bamser, vi købte morgenmad, vi købte chips, en masse vand, juice, cola og slik til den sene aften på hotellet.
Man kommer langt for 300 kr her, og det her må være et godt eksempel…
Fordi vi har lavet en deal og lejet vores scootere i 3 uger sammen med vores hotel, så er transport ikke regnet med. Men vi har nok brugt 4 kroner på at kører rundt på scooter.

P1017099

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De skæve fik store øjne...