Det skøre giver mening...

Så går den ikk længere…

Ja, nu går den ikke længere… Vi siger nu farvel til Koh Samet, og er mere end klar til nye eventyr. Vi har i vores hoved været mange steder den seneste uge, men valget er faldet på Cambodia. Vi glæder os heeeeelt vildt meget til, at opleve Cambodia… Og tak til alle jer her på bloggen og på Instagram der har anbefalet steder vi skal besøge 🙂 Jeg kan desværre kun besvare de kommentarer, jeg får her på bloggen, når jeg er ved en almindelig computer (hvilket ikke er så tit) jeg er næsten kun på iPad, og der gider det ikke virke!?!? MEN de bliver læst, og jeg elsker jeres positive kommentarer og gode råd. Jeg var alle kommentarer igennem igår, for at støve alt om Cambodia op – Tak 🙂 imageDe sidste par dage er vi egentlig ret stolte af, for foruden vi har funderet over hvor vi egentlig skulle tage hen? Verden er jo så stor! Så har vi nu spist hele tre måltider med egen fangst (jeg har stadig ikke fået bid – graaaaa…). Det er mandfolkene her i familien der har skaffet os frisk fisk, så det er jo godt, at der er et lettere overtal af dem her i familien. imageDet sidste af Koh Samet’s paradis har vi suget til os, og råhygget… imageJa, så nu står den på færge og jeg må vist hellere slippe min iPad og give en hånd med, for om lidt drager vi på helt nye og helt sikkert mega spændene eventyr i Cambodia 🙂 imageTil sidst et lille tip… Med alt den sollys og varme, så er det jo godt at forkæle huden her syd på. Jeg har tidligere fortalt om kokosvand, og de mirakler det gør ved huden. Nu er det tid til et nyt tip. Tag en limefrugt med til stranden (og en kniv), pres limefrugten i din vandflaske. Foruden at du får en vildt frisk drik i varmen, så får du også c-vitamin til huden. C-vitamin fremmer dannelsen af kollagen i huden. Kollagen er det vigtigste protein i bindevævet. Det har afgørende betydning for hudens styrke og elasticitet. Nedbrydning af kollagen fører til dannelse af rynker. C-vitamin fungerer også som en antioxidant i kroppens vandholdige faser. Så det er ren win win 🙂 image

god dag til jer derude…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skøre giver mening...