Ikke sådan mega julet

En skør skør verden

image

Det her det er legetøjsrekord… Vi har idag haft et gevær en HEL UGE!!!! Det er ikke flækket, det er ikke knækket, og det er ikke bare faldet fra hinanden… Hemmeligheden bag dette gevær, det må være at det ikke er asiatisk?… Det er sygt billigt deres legetøj her i Thailand, men man får også hvad man betaler for.
Første gang vi købte en pistol her, sådan en drenge altid legede med i 80-erne og der omkring (dem med den røde krudtløber i). Den eksploderede lige i Antons hånd… Vi stod alle i chok, og stirrede på den pistol der var flækket midt over, røgen fra krudtet og det høje brag. Vi har faktisk haft ret mange sjove oplevelser med legetøj her, for man tror ikke at det kan lade sig gøre, at legetøj kan så nemt gå i stykker… Meeeen det kan det… Det giver en helt naturlig udskiftning i vores legetøj, og til tider har vi intet…
Her op til jul, der købte mormor, moster og onkel legetøj med hjemmefra, og i ren glæde over at kunne få dansk legetøj, der har drengene brugt sindsyg laaaaang tid på Toys r us hjemmeside HER

De blev også mega glade da gaverne ankom, og de er helt fascineret over, at det ligefrem kan holde til at blive tabt… Det er nogle mærkelige ting vi kan blive fascineret over efterhånden, for det er sku en skør skør verden…

God jul og godt nytår derhjemme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke sådan mega julet