SACK

Nem mad

image

For et år siden, der skulle intet gå stærkt. Vi kiggede ikke engang på et ur. Mad var bare hygge, og hverdag var nye eventyr. Det er uden tvivl en kæmpe omvæltning at være hjemme igen hvor der er fart på, og jo mere vi kan gøre i vores hverdag, for at få flere timer sammen, desto bedre er det...
I sidste uge blev jeg spurgt af hjemis, om vi var interesseret i at teste deres nye produkter? De er begyndt at levere mad..!
Det var vi, for det lød ret spændende!
Ikke mindst fordi det er mad der kommer dinglende lige foran ens dør, så man lige kan handle på fortorvet en travl hverdag. Det meste er ovenikøbet allerede tilberedt inden, så det kun lige skal tø op og varmes. Det er noget der virkelig tiltaler mig! For på de der hverdage, så må det altså godt gå lidt stærkt med maden. Det kan godt være en udfordring, når jeg ikke vil gå på kompromis med sundheden. Så vi bestiller aldrig pizza eller ender på MC donalds på en hverdag.
Med det her nye koncept, så kan jeg lige ninja-snitte nogle grøntsager, og så kan jeg hurtigt varme kødet, og bum så er der lækker mad.
image
Det er krydret vildt lækkert, så den behøver man ikke at gå i krig med. Smagen var virkelig lækker og der blev sagt - Mmmm.... Mange gange fra alle munde rundt om bordet. Det er helt sikkert, at vi kommer til at spise meget mere dejlig mad fra hjemisbilen, for det er både nem og lækker mad. Og Rumle fik da så lige charmet sig til dejlige is også ;)

image

Lavet i samarbejde med hjemIS

image

Læs mere HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SACK