Jeg er imponeret...

Cool med Kools

image

Se hvad vi har modtaget af en lækker sag til en lækker sag…. Temperaturen står på maks, og trækker jeg min søn ind på selve internettet for at finde en vinterjakke.. ‘Moar altså!’ Ja, for som jeg før har skrevet så skulle turen gerne runde Kina om nogle måneder, hvor vi til en forandring rammer kulden. Det duer ikke rigtig vi står der i bare tæer og undertrøje, så nu har Victor også fået valgt sig en jakke. Vi faldt over denne jakke fra Kools.dk da de for det første altid har et fedt udvalg af drengetøj, så det er altid et sikkert hit. Den her jakke kommer solbrune Victor jo til at se for lækker ud i når vi træder ud i kulden. Nu mangler vi kun Rumle og Anton. Victor er helt vild med jakken da den er ret cool og enormt meget drenget. Det bliver helt underligt og også ret sjovt at tilbringe nogle uger i kulden 🙂

image
Du kan købe jakken og virkelig meget lækkert børnetøj HER hos Kools.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er imponeret...