Vi har aldrig været rigere

Helt overdrevet lækkert…

imageDer er en rigtig god grund til at Mikkel og jeg ikke er gift… Der er dog dage hvor jeg tænker at det kunne være fantastisk at bære den hvide kjole til alters, blive kidnappet af mine (savnet) skøre og skønne veninder, hvor vi laver en masse underlige ting i løbet af dagen og helt sikkert kunne få den fedeste aften i byen, med velfortjente tømmermænd dagen efter. Det ville jo også være ganske nydeligt hvis jeg kommer i den kjole, inden jeg får rynker og hårfarven har samme farve som kjolen. Men der er jo som sagt en god grund, for ellers havde jeg da været prinsesse til alters, efter en fed dag og aften med pigerne noget før. Nå men det var den gode grund vi kom fra, og den er faktisk ganske god. Jeg ved ikke, om I har bemærket det, men vi ELSKER at rejse. Det elsker vi så åbenbart mere end smukke kjoler, kirker og en tur i byen. For hver gang vi kommer til penge, den slags penge man kunne holde en fed fest for, så rejser vi i stedet … Lige nu rejser vi jo rundt i Asien (surprice), men der stopper drømmen ikke. Vi vil også gerne køre USA rundt i autocamper, vi vil gerne cykle rundt i hele Europa, og nu er der altså kommet en drøm til. Vi er blevet bidt af at seje, vi sejler jo rundt hernede i Asien og intet er så smuk og fantastik, som at sidde og se ud over havet.image Se de smukke øer, fisk der springer op af havet og bare nyde den helt utrolige afslapning det giver at være til havs. Jeg er faldet over celebrity Cruise (lyder det ikke bare helt fancy), det er en Cruise rejse på 8 dage med afsejling fra Miami Florida og så er det endda vildt billigt. Jeg har altid troet at Cruise rejser var mega dyre (jeg kunne jo have tjekket det noget før). Så kommer man ellers fra Miami til San Juan, St. Thomas, Dansk Vestindien, Philipsburg og St. Maarten. Jeg vil vildt gerne opleve Carabien. Min mor, søster og bror var der i vinters og det så så lækkert ud. Så skal sådan en sejltur bare nydes i deres spa afdelig med massage, ansigtsbehandlinger, mani- og pedicure (ungerne går sikkert amok i pool)… Sidde de sene aftenener og se ud over havet ved et bord fyldt med god mad og nyde udsigten. Vi har i et stykke tid snakket om, at det kunne være sjovt med en “backpackferie”, altså hvor vi gør noget helt vildt luksus agtigt, for det har vi slet ikke prøvet her på rejsen. Vi har haft snakket om 14 dage på et luksus hotel ‘all inclusive’, hvor vi bare daser i luksus og bliver vartet op. imageMen så er Cruise ideen da meget federe, for hvorfor sidde stille når vi kan sejle afsted, se ud på verden, og gå i land de smukkeste steder i selvsamme luksus. Det er også lige før at det her er billigere, og så får vi set, og oplevet så meget vi aldrig har set og oplevet før, sammen med luksus. Det kræver vist bare lidt nyt kluns, for der er godt nok gået backpack i gardaroben (kufferten). Vi føler os helt malplaceret hvis vi, når vi vandrer rundt og lige låner et toilet et pænt sted. Ja, der var engang man så nydelig ud hver dag, og så er der nu hvor vi har så travlt med, at nyde livet, at vores smil er glimmer nok, når vi rejser, oplever, og i den grad lever.

Det ser da helt vildt overdrevet lækkert ud og så til kun 3335 kr inkl alt også mad (håber de har dansk slik), drikkepenge og ALLE aktiviteter (målløs). I kan se det HER

#rejser #blogger #rejsemedbørn #asien #backpack #Cruise #børn #oplevelser #hygge #travel #adventure #lykke #sponsoreret

3 kommentarer

 • Hvilken skøn grund til ikke at blive gift 🙂 I er da et oplagt var til et destinationbryllup… Med eller uden familie, måske skal I bare stikke af på en rejse og blive gift i al hemmelighed og så fejre det med hotdogs i haven, når I kommer hjem. Du kan også kigge forbi min blog bryllupsfeensblog.dk, hvor jeg er begyndt at bygge en herlig samling af gode råd og DIY ideer op, for et bryllup behøver jo ikke være dyrt for at være skønt 🙂

  Tak for en rigtig inspirerende rejseblog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Rosendahl

   Tak for tippet… Ja har tænkt på at have et bryllup bare her på rejsen, meeeen vil også have alt familie og venner med… Vil da lige se nærmere på din blog

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steph

  Åh nej, ødelæg nu ikke din blog med påtaget sponsoreret indlæg. Det er netop det, jeg har nydt ved din blog, at den ikke var røget på “skjult reklame”-bølgen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har aldrig været rigere