Elsker dem/elsker det

I shit you not.. Jeg har drukket ægte tis!!!

Hvis jeg sådan lige umiddelbart skulle gætte på en aften mellem jul og nytår hvor jeg bare burde for at ungå uheldige situationer gå tidligt i seng, så ville mit gæt falde på nytårs aften? Ej nej, det blev sådan en helt almindelig nat her på Koh Lanta hvor jeg ville have været bedst tjent med at gå tidligt i seng.
Jeg sad den sene nat og snakkede i telefon nede på stranden, og der sad jeg (helt modig) mutters alene. Der hvor jeg tænker, at nu er det tid til at komme tilbage, det er da der ud af mørket kommer to store hunde hen til mig. Den ene er ualmindelig hundegrim med et gigantisk underbid, så de så ikke kun store ud men også lidt farlige. Med nervøs stemme for jeg sagt meget sødt ‘Hej hunde’, for så ville de måske tro at vi var venner? Sammen besluttede de sig for ikke at æde mig, og de løb væk i mørket.
Så var jeg ikke så modig mere og luntede tilbage til vores bungalow. Bag mig i mørket løber pludselig de to store hunde igen, med kurs lige mod mig. Jeg skynder mig ind i vores bungalow der er helt mørk,for de andre har fattet, at det er bedst at sove om natten.
Jeg står i mørket med høj puls, og ville da lige skylle hundenerverne ned med et tår vand!!!
Da jeg har slugt den første tår, der slår det mig, at det bare slet ikke er vand… Det smager lidt af kokosvand, og det undrer mig, for vi har ikke købt kokos på Koh Lanta? Så tænkte jeg, at det kunne være noget “dræb alle insekter væske” som jeg ikke kendte til? Med den flyvske tanke i baghovedet vækkede jeg lige Mikkel… ‘Mikkel hvad er det der er i den her dunk?’ Søvnigt vender Mikkel sig om kigger og svarer ‘Det er Antons tis, for du havde kommet til at låse os inde i bungalow, da du gik, og Anton skulle tisse’. Et øjeblik står alt bare stille i mig, og jeg nægter bare, at tro jeg lige har drukket tis!
Jeg voksne menneske har lige dukket tis fra et andet menneske! Ikke nok med at det er klamt, for ikke at sige ualmindeligt klamt, så har jeg ikke engang, faktisk aldrig nogensinde været interesset i at vide hvordan tis smager? Det hjælper ikke engang at det er mit eget barns, og så alligevel er det dog bedre end en fremmed mands!!! Men det er jo bare nederen…
Som sagt er der ikke toilet i denne her bungalow, og med pis rester i munden der tog jeg da lige den spontane beslutning, at gå hen til toilettet og børste tænder. Så kunne de to hunde bare æde mig på vej derhen, hvis de ville, om ikke andet lokalisere tisset fra min mund…
Jeg børster og børster indtil jeg pludselig kan høre en knurren i mørket, foran mig står en kæmpe stor sort hund med flagermus ører, den var også hundegrim. Det var åbenbart gengældt for den gad heller ikke se på mig!!! Dens knurren bliver til gøen, og mine ben rystede imens jeg på aller laveste skuespiller niveau få mumlet ‘heeej hund’. Den var ikke dum og den faldt ikke for mit “Hej igen” ven tricks. Så prøvede jeg, at lade som om jeg ikke så den, det virkede heller ikke!!! Mine ben rystede så meget, at det kunne måles på Richterskalaen, så jeg kunne jo ikke snyde ham. Så overvejede jeg, om jeg skulle flygte ud på selve toilettet (vasken er foran). Men hvis nu jeg gjorde det, så ville jeg ikke kun have drukket tis den nat, nej jeg ville også kunne risikerer at skulle sove i tis!! For jeg ville ikke blive savnet før tidlig morgen, og jeg ville jo ikke vide om hunden sad sur derude, hvis jeg først lukkede døren??? Endelig råbte resort ejeren fra sin hytte ‘shut the f..k up dog’, jeg var helt enig, og jeg løb rædselsslagen tilbage til vores bungalow… Da jeg lagde mig i sengen, der var jeg ikke helt mig selv! Pulsen var stadig høj, og jeg hørte hele tiden den samme sætning i mit hoved ‘Tænk jeg har drukket tis, ægte klamt mennesketis!!!’

Min veninde der havde fulgt med i min aften over messenger havde dette at tilføje

image

image

3 kommentarer

 • Hahahaha, undskyld, men jeg ligger også flad af grin! Selvom om hverken indtag af sønnikes tis eller bidske hunde er særlig sjovt i realiteten.

  Men du fortæller det, så det er hysterisk morsomt og levende … og i den situation tror jeg sgu vi alle kunne være kommet til at tage fejl af en flaske med vand kontra en flaske med tis 😉

  Jeg sidder også og tænker … hvor mange kokosnødder har ham Anton lige spist?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ej hvor æv….! Men skide sjovt at læse om. Kan lige se det for mig der i mørket….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog en oplevelse! Uden at have smagt tis før, så tror jeg dog, at jeg ville have været mere bange for de hunde der. De lyder godt nok noget Scarry!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker dem/elsker det